Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Firande

Sommarens höjdpunkt

 

Årets allra somrigaste dag står för dörren. Midsommar är en tid för blommor, dans och skratt. För att verkligen fira in sommaren ordentligt passar det utmärkt att klä sig i något extra fint och att lyfta fram den naturliga skönheten. Fläta håret i lösa flätor och framhäv solkysst hud med bronzer på ansiktets höga punkter. Det är istället de små detaljerna som får dig att stråla på midsommarfesten i år.



Max Factor - Bronzing Powder

Få lyxigt gyllene och sommarfräsch färg med Max Factor Bronzing Powder. Använd den ensam för en läcker strandlook eller över din foundation för en kraftfull, glamourös och gyllene lyster. Bygg upp färgen långsamt för en mer intensiv effekt.



Sachajuan - Hairspray Light & Flexible

Med Hairspray Light and Flexible får du styling med en naturlig känsla utan stelhet eller kladdighet. Används steg för steg för att skapa frisyren. Sprayen kommer inte att tynga ner ditt hår utan ger en flexibel och naturlig stadga med vacker lyster.



Sensai - The Lipstick

The Lipstick är det ultimata läppstiftet. Det innehåller äkta guld och silke samt sällsynta botaniska växtextrakt med dokumenterade anti-ageing egenskaper. Den lyxiga formulan återfuktar och vårdar läpparna, reducerar förekomsten av rynkor och gör läpparna silkeslena och fylliga. Här i färgen 06 Niiro.



Mexx - Summer Is Now Le W EdT

Mexx Summer is Now är en doft av sommar och oändliga möjligheter. I den utsökta flaskan finner du doften av solkyssta frukter i kombination med fräscha blomnoter och en varm, len och sensuell bas som andas optimism och spontanitet.

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards