Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Essentials

Sol och salta bad

 

Sommarvärmen är äntligen här och vi är redo för långa och lata dagar på stranden. Skaffa dig en sommarlook som andas stekande sol, frisk vind och salta hav. Med lite förberedelser och bra produkter blir dagarna vi drömt om i månader lite extra perfekta. Det ger dig också vackert solbrun hud som håller nästan lika länge som minnet av sommarens sköna stranddagar.



Clarins - Sun Wrinkle Control Cream UVB/UVA 50+

Vårdande solskyddscreme för ansiktet med mycket högt skydd, UVB 50+. Krämen innehar hudvårdande ingredienser som bevarar hudens kvaliteter och är både ljus och värmestabil. Perfekt för alla som vill ha ett högt solskydd och speciellt för solkänslig hy vid intensiv solexponering.



Clarins - Sun Control Stick UVB/UVA 30

Ett mycket praktiskt solstick för att skydda de mest solkänsliga områdena i ansiktet. 100% mineralfilter för optimal hudtolerans med ingredienser som både skyddar och förebygger hudåldrande samt ger näring till huden. Mild fruktig doft speciellt framtagen för användning på läpparna.



Kneipp - Calendula-Rosemary Foot Repair

En fuktgivande och vårdande kräm för torra fötter som innehåller potenta och effektiva naturliga örter för mycket torr, sprucken och hård hud. Det vårdar, tar bort lukt samt livar upp trötta och smärtande fötter. Perfekt förberedelse inför långa dagar på stranden.



Clarins - Double Fix Mascara

En 2-i-1 formula för både ögonfransar och bryn. Den gör alla typer av mascara vattenfast och mascarans färg behåller sin intensitet. Make-up en sitter längre och skyddas från effekterna av vatten och fukt. Fixerar och stylar ögonbrynen för ett perfekt resultat.



Sensai - Silky Bronze Soothing After Sun Repair Emulsion

Anti-ageing after-sun emulsion, som omedelbart lugnar hud som blivit utsatt för sol, förhindrar torrhet och skapar en gyllenbrun hud som förblir glänsande och vacker. De effektiva anti-ageing ingredienserna vårdar huden inifrån och ger smidig och silkeslen hud.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion