Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Filorga

Ready, set, detox!

 

I den romerska mytologin är månaden Mars guden av våren, och står för förnyelse och ungdom. Det är precis vad vår hud och kropp behöver efter en lång vinter. Filorga ger dig tre skönhetstips till en effektiv detox: träning, ett bad och konsumera vatten utan återhållssamhet. Detoxen är död, länge leve Neo detox. Säg farväl till tråkiga och ledsamma dieter. Det handlar istället om att återfå kontrollen över sig själv, den är tillgänglig för alla och dränerar din kropp och moral på kort tid.

1

Detox Body Treatment

En detox kroppsvårdsbehandling för att hjälpa till att återfå en hy som ser ung ut och är hälsosam. En detox behandling för en komplett anti-age behandling för hela kroppen.
Detox, dränerande, näringsberikande, anti-ageing och exfolierande egenskaper.

2

Mesotherapist Tissular Stimulation

Ett revolutionerande cell-reaktiveringsprogram, inspirerat av anti-ageing mesoterapibehandlingar som utförs av hudläkare på klinik. Ger en förbättrad struktur till huden och gör den smidigare och fastare.

3

Meso Mask Anti-Wrinkle Lightening Mask

Optimerar hudens hälsa genom att tillföra lyster, behandla linjer och raderar tecken på trötthet. Lugnande, återfuktande och återger volym. Huden blir omedelbart mjuk och smidig som ger en avslappnande känsla. Mesoterapi i en mask!

Blodcirkulationen

Alla vet hur man promenerar. Man bör gå 3-4000 steg om dagen, dvs 30 minuters promenad. Fördelarna är: bättre blodcirkulation och syresättning, toxiner försvinner och dina ben får lyster.

Håll ögonen öppna

Du behöver bara exponera ditt ansikte, händer eller ben, i ett naturligt ljus i 15 minuter per dag. Detta görs för att få en hud full av lyster, en boost av vitamin D och stimulerar produktionen av melatonin, hormonen som reglerar din sömn och ditt humör.

Drick vatten

Vissa mineralvatten har en mer kraftfull detox- och dräneringseffekt än andra, speciellt de med en hög mängd sulfat och magnesium. Ett bra sätt att få en vacker hud, en fräsch hy och att snabbt rensa din kropp är att dricka en liter vatten om dagen.

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards