Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Sachajuan

Ocean Mist trion

 

Välkomna våren med Sachajuan och månadens färg, turkos. Med Ocean Mist trion får du den perfekta härliga sommarkänslan i håret.



Ocean Mist Shampoo

Detta shampoo med Ocean Silk Technology och naturliga vegetabiliska proteiner ger håret struktur, volym och styrka från både insidan och utsidan. Håret blir glansigt och starkt.



Ocean Mist Conditioner

Detta balsam med Ocean Silk Technology och naturliga vegetabiliska proteiner skapar volym, struktur och styrka. Den återfuktar, skyddar och reder ut och gör att håret både känns och ser fylligare ut, utan att tynga ner.



Ocean Mist

Ocean Mist ger håret en härlig sommarkänsla. Håret får en naturlig struktur och volym som om du varit på stranden, solat och badat hela dagen.

Sachajuan presenterar tre stärkande och strukturgivande produkter. Om du uppskattar att håret får volym och naturlig struktur är Ocean Mist Volume Shampoo, Ocean Mist Volume Conditioner och Ocean Mist produkterna för dig.

Ocean Mist Volume Shampoo & Conditioner är uppbyggda med en formula av naturliga vegetabiliska proteiner som nu också kompletteras med komponenter som penetrerar och förbättrar styrkan i varje enskilt hårstrå vilket ger bättre spänst och gör att håret inte skadas eller bryts av lika lätt. Ocean Mist ger håret en härlig sommarkänsla med en naturlig struktur och volym som om du varit på stranden, solat och badat hela dagen. De innehåller också Ocean Silk Technology med naturliga alger för härlig glans och hårkänsla.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion