Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

Nya Gucci Flora Anniversary Edition

 

Guccis vackra och klassiska Flora-mönster för tankarna till en praktfull och färgsprakande trädgård full av livsglädje. För att fira mönstrets 50-årsjubileum lanserar modehuset nu en ny doft i begränsad upplaga, FLORA ANNIVERSARY EDITION. Inspiration till den här speciella doften och dess förpackning har hämtats från själva essensen av Guccis samtida design.

DOFTEN
Den sofistikerade och moderna doften är exklusivt framtagen med utgångspunkt från originaldoftens blommiga hjärtnoter.

FLORA ANNIVERSARY EDITION öppnar upp med en frisk toppnot av mandarin och päron med inslag av kryddig peppar, vilket för tankarna till Flora-mönstrets sprudlande färger och energi.

Noter av ros och osmanthus skapar en fyllig blomdoft, som en hyllning till originaldoftens hjärtnoter och Flora-mönstrets klassiska design. I kombination med andra blomnoter skapas nya doftstrukturer som genomsyras av en modern känsla. Inslag av pion bidrar till att förstärka signaturen av ros, vilket ger en djup, blommig karaktär som samtidigt känns frisk, lätt och naturlig. Rosdoften möter osmanthus-blommans komplexa accenter och lockar fram dess fräscha, exotiska och lena doft av aprikos.

Lädernoter ger den här begränsade upplagan av Flora ett nytt, sensuellt intryck och tillför samtidigt fyllighet, djup och elegans. Basen av läder blandas med utsökta noter av cederträ, mysk och patchouli.

“Färgsprakande trädgård full av livsglädje”

DESIGNEN

Flora-mönstret är ett återkommande inslag i FLORA ANNIVERSARY EDITION. På den feminina förpackningen syns det originella blommönstret i närbild. Botten av den transparenta glasflaskan är dekorerad med snirkliga blommor, vilket gör att kronblad och stjälkar i intensiva färger reflekteras i den sexkantiga flaskan. Detta färgglada, glansiga blommönster pryder även doftens ytterförpackning.

 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer