Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

Naomi Campbell - Bohemian Garden

 

Det är ingen slump att Naomi Campbell har fått smeknamnet "catwalkens drottning": hon är fantastiskt vacker, superfeminin, självsäker och internationellt framgångsrik. Hon räknades som en av 1990-talets fem så kallade "supermodeller" och är fortfarande en av världens mest efterfrågade modeller.

Med sin unika elegans, skönhet och stil har hon prytt omslaget på över 500 av världens mest kända tidningar. Hon har gått på catwalken för modevärldens största och mest exklusiva designermärken. Naomi Campbell är helt enkelt stilikonen nummer ett!

Med den nya doften "Naomi Campbell Bohemian Garden" kan alla självsäkra, modemedvetna kvinnor ta del av Naomis värld och uppleva en av hennes favorittrender: den bohemiska stilen. Det är en trendig, bekymmerslös livsstil med inspiration från Frankrike som kännetecknas av frodiga, lekfulla blommönster.

Denna avslappnade, extravaganta känsla fångas perfekt av Naomi Campbell Bohemian Garden – en blommig, fruktig doft för den bekymmerslösa och självständiga kvinnan. Feminin och romantisk, extravagant och självsäker.

“Naomi Campbell Bohemian Garden – en blommig, fruktig doft för den bekymmerslösa och självständiga kvinnan.”

Naomi Campbell Bohemian Garden – DOFTEN

Naomi Campbells nya doft bjuder in bäraren till en bohemisk trädgård full av blommor, sprakande färger och "joie de vivre". Den öppnar upp med en fruktig toppnot av frisk citron, saftigt päron och väldoftande persikoblomma. Hjärtat blommar ut i en sprudlande, färgstark bukett av solig jasmin, underbar liljekonvalj, utsökt apelsinblomma, pudrig bomullsblomma och eleganta rosor. En bas av spännande mysk med inslag av grön mossa, vanilj och en mjuk kombination av sandel- och cederträ ger doften en perfekt finish som har en avslappnande effekt.

 

Naomi Campbell Bohemian Garden – FLASKAN O FÖRPACKNINGEN

Ytterförpackningen har en lekfull, bohemisk design som drar blickarna till sig, med ett djärvt blommönster i klara, intensiva toner av rosa, grönt, mörklila och gult. Den utsökta, rosafärgade doften i signaturflaskan av glas med cerise kork är både extravagant, romantisk och fantastiskt vacker – precis som Naomi själv.

Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion