Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Festivaltider

Musik, fest och glädje

 

Festivaler innebär för många sommarens roligaste upplevelse med härlig musik och grymt häng. Men det är även ett tillfälle att ta ut svängarna vad gäller kläder och make up. Det gäller därför att packa riktigt smart. Satsa på en ledig stil med accessoarer och makeup som sticker ut och ger ett hållbart resultat. På det sättet kan du njuta fullt ut av vad festivalen har erbjuda samtidigt som du ser riktigt snygg ut.



Max Factor - False Lash Effect Waterproof Mascara

Vattenfast mascara med lösögonfranseffekt! Den fördubblar storleken på dina fransar och ger ett resultat du bara trodde lösögonfransar kunde ge. Med Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara är du redo för sommarens sol, bad och fester.



Max Factor - Max Colour Effect Mini Nail Polish

Max Effect Mini Nail Polish har en long-lasting formula som inte flagnar. Till skillnad från andra hållbara nagellack fäster det vid naglarna och ger dem en strålande, nymålad look dag efter dag, oavsett vart livet tar dig. Jobba, shoppa, festa eller dra till gymmet, ditt nagellack kan anta utmaningen! Här i färgen 14 Dazzling Blue.



Clarins - Rouge Eclat

En ny generation av läppstift som ger mycket mer än bara färg. Dess rika och vårdande formula ger en anti-age effekt som håller läpparna spänstiga och ungdomliga. Med en fruktig smak och doft av svart vinbär lämnas dina läppar vackra och oemotståndliga. Här i färgen 02 Sweet Rose.

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards