Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

Mexx Look Up Now

 

För Mexx är glädje de små vardagliga stunder som vi upplever varje dag.
Ofta missar vi överraskande saker runt omkring oss, eftersom vi inte ser oss omkring och lägger märke till dem.
Look Up Now handlar om små och stora ögonblick som kommer att överraska dig om du tittar upp från vardagen.

Bara genom att titta upp kan du få uppleva så många överraskande ögonblick: se en vacker solnedgång, upptäcka ny gatukonst eller få ögonkontakt med någon alldeles speciell. Ta in din omgivning, ge livet uppmärksamhet och Look Up Now för att se hur världen kan överraska dig.

DOFTERNA

Kombinationen av ingredienser i Mexx Look Up Now-dofterna är lika överraskande som en gömd trädgård mitt i staden – en trädgård som du bara kan hitta om du tittar upp från din vardag! Basen hos dessa nya vardagsdofter utgörs av unika noter och flaskans färger förstärker nyckelingredienserna och skapar liv i de fräscha dofterna.

MEXX LOOK UP NOW MAN

Ozoniska noter från den blå stadshimlen i kombination med ett stänk av gröna päron i Mexx Look Up Now Man inspirerar dig att fånga dagen och låta staden överraska dig!
Toppnoter av krispigt päron och ozon bjuder in till att titta upp och ta in den vackra stadsmiljön. Hjärtnoter av patchouliblad och näckrosor förmedlar en uppfriskande vitalitet samtidigt som basnoterna reflekterar den eleganta och jordiga signaturen av mysk och bärnsten.

MEXX LOOK UP NOW WOMAN

Mexx Look Up Now Woman får dig att uppleva staden på ett nytt sätt, med sin överraskande kombination av fruktig persika och vilda björnbär tillsammans med mjuk jasmin och jordigt cederträ.
De saftigt fruktiga toppnoterna av persika, mandarin och vilda björnbär överraskar med sin bubblande fräschör. Blommiga hjärtnoter av gardenia, jasmin och tuberos bidrar med en mjuk och feminin touch till den livfulla kompositionen och förflyttar dig till stadens parker och trädgårdar. En krämig och sensuell basnot med inslag av cederträ, vanilj och sandelträ kompletterar den uppfriskande doften.
Dessa uppfriskande vardagsdofter inspirerar dig att fånga dagen och uppskatta de små sakerna i livet.

 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer