Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Max Factor

Star Wars inspirerande look

 

Max Factor uppmärksammar #forcefriday genom att visa upp den mörka sidan av #glamforce med sin nya Star Wars-inspirerande makeup look: "Dark Apprentice" signerad Pat Mcgrath. Max Factor inspirerar kvinnor att utforska sina mörka sidor.För att uppmärksamma #ForceFriday har Max Factor nu lanserat sin senaste #GlamourForce makeuplook: Dark Apprentice. Den ingår i en serie nya looker som har skapats av Max Factors världsberömda makeupartist Pat McGrath inom ramen för samarbetet med Star Wars Episode VII: The Force Awakens.

Pats sex innovativa makeuplooker är indelade i par, med en representant vardera från den ljusa respektive mörka sidan av "kraften". DARK APPRENTICE är inspirerad av den mörka sidan, och hennes motsvarighet från den ljusa sidan kommer att presenteras inom de närmaste dagarna. Pat McGrath har lekt med färgerna svart och rött i skapandet av den spektakulära looken Dark Apprentice. Hon beskriver den som "ondskefull och fantastiskt snygg".

“Nya looker som har skapats av Max Factors världsberömda makeupartist Pat McGrath.”

I och med #ForceFriday och lanseringen av DARK APPRENTICE vill Max Factor inspirera kvinnor att upptäcka sin #GlamourForce och utforska sina mörka sidor. Max Factors makeuplooker, professionella verktyg och glamourösa inspiration återspeglar filmens tema om en mäktig och inflytelserik kraft och förändringens positiva effekter.

 

Den transformerande kraften av #GlamourForce kommer att förstärkas ytterligare om några dagar, när Pat McGraths tolkning av den ljusa sidan ansluter till Dark Apprentice. Inom ramen för samarbetet kommer en begränsad upplaga av Max Factor Star Wars-produkter att lanseras senare i år och ytterligare tre makeuplooker kommer att presenteras under de närmaste veckorna.

Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion