Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
21 Mars

National Fragrance Day

 

Den 21 mars varje år firas National Fragrance Day. En dag som hyllar världens alla underbara dofter. Det kan vara din favoritparfym eller doften av nyklippt gräs, oavsett så har dofter en plats i våra hjärtan. Fira dagen med en ny parfym till dig eller någon som står dig nära. Nedan har vi listat några av våra fantastiska dofter.



Escada - Agua Del Sol

En doftbiljett till dina minnen av livets goda stunder i solen. Den 24:e upplagan av Escadas populära sommardofter är en varm och energifylld parfym. Fruktiga toppnoter, sammetslena hjärtnoter och sensuella basnoter låter dig sjunka in i en känsla av ren glädje.



Hugo Boss - Boss Ma Vie

Denna fräscha och behagliga doft framkallar en unik känsla av tillfredsställelse och uppmanar dig att njuta att av de små sakerna i livet, som solen mot huden. Doften av kakturblommans fräschör möter en intensiv blombukett och bottnar i cederträ och vanilj.



Gucci - Bamboo

Doften som är både mjuk och intensiv utstrålar styrka och femininitet. De träiga och varma doftnoterna vibrerar genom hjärtat. Fylligt sandalträ, vanilj och grå ambra möter kvinnligheten i blommiga noter av Casablancalija, apelsinblom och ylang ylang.



Hugo Boss - Boss The Scent

En förförisk parfym som gör bestående intryck. Innehåller den exklusiva Makinkafrukten som påminner om passionsfrukt och choklad. Frukten väcker både lustens dragningskraft och dina minnen till liv. Doftens läderbas ger en kraftfull och oförglömlig effekt.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion