Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Filorga

Getting a dream complexion

 

Alla strävar vi väl efter en fräsch hud full av lyster, men framförallt efter den perfekta hyn. Utan minsta tecken av ojämnhet eller mörka ringar. Tänk dig en perfekt hud, som en retuscherad bild tagen ur ett magasin, men faktiskt helt naturlig.



UV-Defence SPF 50+ Anti-Ageing - Anti-Brown Spot

En anti-ageing creme med hög solskyddsfaktor som effektivt skyddar och motverkar hudens åldrande och pigmentförändringar. Cremen har utformats till en lätt "melt away" konsistens som lägger sig som en skyddande och oljefri hinna. Bekämpar fria radikaler som annars skyndar på hudens ålderstecken.



Pigment Perfect Dark spot Corrector Serum

Serum som motverkar pigmentering och minskar befintliga pigmentfläckar. Ger en positiv effekt på ojämn pigmentering. Används även som ett alternativ till laserbehandling, IPL och anti-pigment behandling.



BB-Perfect Anti-Ageing Beauty Balm

En all-in-one perfection creme som kombinerar alla dina skönhetsrutiner
i ett moment, från vårdande dagkräm till makeup bas. Den är mjukgörande, har en anti-aging effekt, tar bort eventuell rodnad, jämnar ut huden och ger den lyster. Finns i två olika färgnyanser.



Sleep and Peel, Resurfacing night cream

En återuppbyggande nattcreme som ger lyster och skyddar mot förtidigt åldrande. Bibehåller och optimerar hudens hälsa genom att boosta cellförnyelsen samt successivt minska ojämnheter och pigmentfläckar.
Sleep and Peel är mjukgörande.



Perfect+ Perfect Skin Serum

Ett komplett serum som minimerar förstorade porer, behandlar ålderstecken, ger en gyllene lyster och ett matt resultat. Stimulerar cellförnyelsen, förbättrar hudstrukturen och behandlar ålderstecken. Ger omedelbart synliga resultat och ger en långvarig effekt.

Undvik direkt solljus

Försök att undvika direkt solljus under de varmaste timmarna på dagen, mellan kl. 11-16. Skydda dig mot UV-strålar med en BB Cream berikad med UV-filter som ger en strålande hy och samtidigt skyddar din hud.

Undvik att spraya parfym på huden

Var försiktig med att spraya din doft direkt på huden under sommaren. Vissa UV-strålar är så pass känsliga att dem kan orsaka pigmentfläckar. Spraya hellre din doft på kläderna än på huden.

Var alltid förberedd

Biologer börjar misstänka att blått ljus kan ha samma effekt som en lång vistelse i direkt solljus. Detta blåa ljus som kommer från digitala skärmar utsätter vi våra ansikten för dagligen. Värmen från din telefon skulle kunna orsaka pigmentfläckar på huden.

 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer