Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Sachajuan

Ge kärlek till ditt hår

 

Din livsstil spelar stor roll för hur din hårbotten mår och om din hälsa rubbas av tex stress eller infektioner. Håravfall och svag hårväxt drabbar både män och kvinnor, det är vanligt både bland unga och gamla. Det främsta orsakerna är försämrad kondition i hårbotten med försvagad hårväxt som resultat. Problemet går att kontrollera och reducera. Dessa tre produkter från Sachajuan reducerar håravfall och bidrar till en kraftigare hårväxt och en hälsosam hårbotten.



Scalp Shampoo

Speciellt schampoo med piroctone olamine och climbazole som motverkar mjäll och lugnar irriterad hårbotten. Rosmarinolja, menthol, salicylsyra och ingefärsextrakt som bibehåller fuktighetsbalansen i hår och hårbotten.



Scalp Treatment

Intensivbehandling med piroctone olamine och climbazole som motverkar mjäll och lugnar irriterad hårbotten. Rosmarinolja, menthol, salicylsyra och ingefärsextrakt lugnar irriterad hårbotten och bibehåller fuktighetsbalansen i hår och hårbotten. Kan användas tillsammans med shampoo och balsam avpassat för din hårtyp eller för att förstärka effekten av Scalp Shampoo. Komplettera Scalp Treatment med produkter utefter din hårtyp eller applicera Scalp Shampoo för maximal effekt.



Hair Control Treatment

En särskild behandling med procapil som innehåller vitaminberikad matrikine, apigenin och oleanolic syror av blad från olivträd. Procapil hjälper till att återställa hårbotten. Det aktiva ingredienserna absorberar i hår och hårbotten som resulterar i en bättre hårväxt.

Torr och känslig hårbotten är ett vanligt och ökande problem. Det vanligaste orsakerna är vädret, hårvårdssynder eller att hårbottens skydd har blivit försvagat. Det kan bidra till en känslig hårbotten med tex irritation och torrhet, atopiskt eksem eller mjäll.

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards