Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

Bvlgari Rose Goldea

 

Bvlgari presenterar Rose Goldea - En hyllning till kvinnligheten som kombinerar passionerade rosor och sofistikerad mysk till en åtråvärd blandning.
Rose Goldea är inspirerad av den legendariska Serpenti- Designen och är en djärv förförelsejuvel.

Kleopatras sensualitet har varit en stor inspiration för den Rom-baserade juveleraren och parfymeraren Bvlgari, som flera gånger tidigare har hyllat hennes storslagenhet i sin formgivning.

Den kraftfulla ormen som representerar evigheten och livet var Kleopatras legendariska ornament.
Hon bar den som en talisman, en kunglig symbol för hennes makt, vilken sällan utmanades.

Dess bett är lika skarpt som drottningens skönhet. Bvlgaris Serpenti symboliserar förförelsens innersta väsen och är symboliskt sammanflätad med Rose Goldea.

Serpenti-kollektionen lanserades för mer än 50 år sedan – idag är den legendarisk, betäckt med den Rom-baserade juvelerarens glamour. Ormsymbolen går tillbaka till den gamla grekiska och romerska mytologin och representerar 2 700 år av romersk historia som ett graciöst tecken på styrka.
Den är känd för sin förmåga att förhäxa och förföra sitt byte, en förmåga som inte finns hos något annat djur. Genom tiderna och mytologin har dess kraftfulla blick bevarat denna legendariska förmåga.

Rose Goldeas orm slingrar sakta sin kopparfärgade kropp och omsluter kvinnan med sin doft. I historien berättas ofta om det hänförande kungliga kobradiadem som Kleopatra bar på sitt huvud när hon anlände till Rom inför en hurrande folkmassa år 46 f.Kr. Samma fascinerande och legendariska orm som en gång i tiden förskönade denna egyptiska farao förskönar idag Rose Goldea-kvinnan; hon som härskar lika mytiskt med den förförande kraften av sin skönhet.

“Rose Goldea Den största frestelsen”

Rose Goldeas glödande värme, både skör och bestämd, flätas samman med Serpenti-toner för att fylla flaskan med ormens förförelse. Rosé är både en parfym och en färg (mjuk, stark men ändå lugnande) – mycket sensuell i sin lyster. Denna utsökta kombination har resulterat i Rose Goldea, en Eau de Parfum som är gjord för drottningen bland alla guldsorter och drottningen bland alla kvinnor.

Rose Goldeas flaska är utsmyckad med praktfulla nyanser av guld och frestande toner av rosé – Bvlgaris signatur är roséguld, som under mer än hundra år har varit reserverad för juvelerarens mest praktfulla utsmyckningar.

Roséguld avslöjar en kvinnas skönhet, en dyrbar symbol för elegans och perfektion.

Den påminner både om bronsnyanserna hos solen och om rodnaden på en kvinnas kinder. Roséguld sublimerar ädelstenar som Rose Goldeas mysk sublimerar de ingredienser som den blandats med.
Fylliga koppartoner förstärker hudens naturliga skönhet – roséguldet symboliserar evig kärlek med sina rödbruna toner.

 

DOFTEN
Hjärtnot av granatäpple, dyrbara extrakt av rosenknoppar, nektar från mysk, Fräsch - Sprudlande - Färgstark
Rosa Damascena Absolute, Jasminum Grandiflorum Absolute, Majestätisk - Mytisk - Mjölkig
Sensuell Mysk, Sandelträmjölk, Essens från vit rökelse, Trollbindande - Öm - Lindrande

I ett bad av sensuell vit mysk kombinerar Rose Goldea praktfull Rosa damascena absolute med jasmin från Egypten.
Lockelsen och elegansen hos vit rökelse har inneslutits i utsökt doftande sandelträ. Med en briljant, slående öppning som är både blommig, fruktig och fräsch på en och samma gång övergår hjärtnoten till kungliga blommor – och förstärks med regnbågsskimrande mysk i en träig, pudrig avslutning.

De utsökta nyanserna i denna blommiga, rosiga och myskiga doft presenteras i dess dyrbara, naturliga komposition: Rosa damascena absolute, jasminum grandiflorum absolute och essens från vit rökelse.

Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards