Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Uppföljare

BOSS Ma Vie Intense

 

BOSS MA VIE INTENSE är den nya doften för kvinnor från HUGO BOSS. Den följer upp succén med BOSS MA VIE Pour Femme och fångar den självständiga BOSS-kvinnans unika karaktär, med en extra dos av självsäker kvinnlighet.

Doften är inspirerad av den glädje BOSS-kvinnan känner när hon väljer att släppa sina rutiner och njuta av de små sakerna i livet, som solen mot huden eller en vacker blomma. BOSS MA VIE INTENSE utstrålar kvinnligt självförtroende som utvecklas med tiden. Denna fräscha, lena och behagliga doft framkallar en unik känsla av ren tillfredsställelse och uppmanar bäraren att ta sig tid att värdesätta och njuta av varje ögonblick.

“Fångar den självständiga BOSS-kvinnans unika karaktär, med en extra dos av självsäker kvinnlighet”

DOFTEN

Toppnoten av kaktusblomma fångar den uppfriskande fräschören hos denna härdiga ökenväxt. Kaktusen är känd för sin osedvanliga livsglädje, och dess doft framkallar en sprudlande och upplyftande känsla som inspirerar BOSS-kvinnan att leva livet fullt ut och njuta av varje stund.

 

Hjärtnoten består av en intensiv och välkomponerad blombukett av rosa freesia och kronblad av jasmin i kombination med skira rosenknoppar.

Den varma basen av cederträ och ambra förstärks av eleganta och sensuella noter av vanilj. Det ger en boost av självsäker kvinnlighet och inspirerar BOSS-kvinnan att ta en paus och njuta av en stund för sig själv.

Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer