Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

Bvlgari Man - Black Cologne

 

Bvlgari Man in Black har blivit känd som en doft som befinner sig någonstans mellan rå djärvhet och jordisk elegans. Detta unika, kraftfulla, sensuella och tilldragande nyorientaliska spår är ett nytt sätt att beskriva den manliga karisman. Essensen av denna upphöjda maskulinitet trollbinder fortfarande världen. I detta revolutionerande kölvatten presenterar Bvlgari en ny Eau de Toilette, Bvlgari Man Black Cologne.

Som ett komplement men med en egen karaktär återger den nya doften samma episka doftberättelse genom att kombinera kraft med elegans, manlighet med finess. Från sin föregångare har de kvar sin sensualitet, kraft och dragningskraft, samtidigt som de har kompletterande och helt egna egenskaper. En doftande nyskapelse som omdefinierar gränserna för manlig förförelse, färgad med en sofistikerad råhet och hypnotisk kraft. Bvlgari Man Black Cologne är till för män med en egen personlighet och blandar sensualitet med orientalisk fräschör.

Med sina kontraster tillför detta ”brinnande vatten” en annan känsla av välbehag, en vegetativ luftighet mitt i sommarvärmen.

“En explosiv blandning av kyla o hetta ”

Bvlgari Man Black Cologne är ett hypermodernt doftkärl som sprider en vegetativ och citrusaktig fräschör till hettan i Man in Black, samtidigt som den lyfter sin intensiva maskulinitet med sensuella basnoter i trä. Denna cologne är en isande vind mitt i sommarens hetta: den glödheta signaturen hos Bvlgari Man in Black är ett explosivt element.

Black Cologne är en het och kall version av originalet och har inspirerats av den sublima kraft som bildas när vulkanens flytande lava når det iskalla vattnet: en Eau de Toilette med en ultramodern själ som utstrålar en fräschör som samtidigt är draperad med mer uttalade och kraftfulla ingredienser.

Bvlgari Man Black Cologne besitter en orientalisk fräschör som ligger mellan sensualitet och en lätt rysning, täckt av kalla kryddiga toner och kompakt maskulinitet, med inslag av trä och kombinerad med vegetativa och citrusaktiga noter. En mildrad hetta, den ultimata alliansen mellan kyla och värme.

 


Bvlgari Man in Black Cologne balanserar mellan sensualitet och en lätt rysning. Känslan har skapats med varma och kalla kryddor för att gestalta detta ’glödande’ doftvatten med sin fräschör som är allt annat än traditionell. Precis som i Man in Black besvaras den bubblande och sensuella sötman från rom av de lätt jordiga och narkotiska kvaliteterna hos tuberos. Men den innehåller även citrusfrukter som bergamott och mandarin, vars skarpa orangea färg kontrasterar skarpt mot naturens intensiva grönska.

Slutligen innehåller den sensuell lindring från dyrbara träslag som lugnar och påminner om jorden i all sin enkelhet som källan till liv. Efter en grön och fräsch start utvecklar sig denna orientaliskfräscha Eau de Toilette sin doft av tuberos, som sedan förstärks av de kryddiga och bärnstenslika tonerna från vita träslag och mysk.

TOPPNOTER
Fräsch – Vanebildande
En fräschör som öppnar sig direkt med mycket sensuella noter och som överlämnar sig själv till känslan under den djärva doften av kyld rom till ackompanjemang av citrus och vegetativ fräschör.

HJÄRTNOTER
Strålande – Blommig
Med en grön början övergår sedan doften till styrkan hos en tuberos med en blommig och strålande hjärtnot där neroli förstärker doftens känsla av fräschör.

BASNOTER
Sensuell – Avrundande – Lindrande
Kryddiga noter ligger bakom den glödande känslan hos denna doft. Med rondör och sensualitet utgör de träiga och strukturerade noterna från vita träslag (bensoeträ och sandelträ) och mysk ett spår som är både sinnligt och lugnt, där en tämjd ömhet råder.

Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer