Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Filorga

1, 2, 3 Radiance!

 

Våren är det perfekta tillfället att skämma bort och visa upp din glänsande hy från en lång och kall vinter. Filorga vill välkomna våren och dina skönhetsvanor med tre strålande tips.
Det finns ingen hy utan en perfekt frisk hud. Vad är hemligheten? Skräddarsydda skönhetstips anpassade till en urban miljö och vår livsstil.



Perfect+ Perfect Skin Serum

Ett komplett serum som minimerar förstorade porer, behandlar ålderstecken, ger en gyllene lyster och ett matt resultat. Stimulerar cellförnyelsen, förbättrar hudstrukturen och behandlar ålderstecken. Ger omedelbart synliga resultat och ger en långvarig effekt.



C-Recover Vitamin C Radiance Treatment

En intensiv behandling som förbättrar hudens lyster. Denna form av C-vitamin är en extremt kraftfull antioxidant som ökar produktionen av kollagen, stimulerar cellvävnaden och ger huden lyster. Omedelbar och långsiktig återfuktning.
21 dagars Radiance & Vitality program för synligt föryngrad hud. Tecken på trötthet raderas och huden blir ljusare.



Meso Mask Anti-Wrinkle Lightening Mask

Optimerar hudens hälsa genom att tillföra lyster, behandla linjer och raderar tecken på trötthet. Lugnande, återfuktande och återger volym. Huden blir omedelbart mjuk och smidig som ger en avslappnande känsla. Mesoterapi i en mask!

Säg nej till föroreningar

Rengör alltid din hud dagligen oavsett om du bär make up eller inte. En rengöring tar bort orenheter och eventuella föroreningar som kan skada huden. Det minskar hudens naturliga försvar, såsom vitamin C och E, som är betydande för hudens vitalitet.

Nyp dig

Nyp dig försiktigt i ansiktet 30 sekunder varje dag. Det stimulerar blodcirkulationen och förbättrar den cellulära aktiviteten samtidigt som den ger dig fina rosiga kinder.

Var som Askungen

Gå och lägg dig innan midnatt. Det är i början av natten som celler förökar sig och ger den bästa hudföryngringen. Den perfekta temperaturen för din skönhetssömn är 18°C.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion