Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
CLARINS

Vårens makeuptrender från Paris

 

Vackert metalliska ögon, definierade ansiktsdrag och en mun som lånar inspiration från hela det röda färgspektrat. Vårens hetaste makeuptrender är en uppiggande historia.

1. Metalliska ögon
Den hetaste skönhetstrenden från modeveckan i Paris stavas metalliskt skimmer. En smått revolutionerande trend som kommer att vända upp och ner på din sminkrutin. Nyanser i de ädlaste metaller är numera inte bara ämnade att bäras för kvällsliga äventyr, i vår är de dessutom helt rätt också i din vardagsmakeup.

Med hjälp av ett stänk av metall får det klassiskt sotade ögat en vacker uppdatering. För dig som föredrar lättare makeup är en ensam, metallisk ögonskugga på ögonlocket väldigt vacker tillsammans med svart mascara. Uteslut eyeliner helt om du vill få en lite trendigare känsla.

Glöm inte heller bort att rama in din fina ögonmakeup med ett par vältrimmade och omsorgsfullt ifyllda ögonbryn.

2. En mattare hud
En vacker hy med fin lyster fortsätter att stå högt i trendkurs, men i vår ska den blanka känslan mattas av en smula. Huden behöver inte heller ha en lika osminkad finish som tidigare säsonger, tvärtom. Du fixar trenden genom att hålla t-zonen (panna, näsa och haka) matt och framhäva kindbenen med hjälp av rouge, highlighter och, om du vill, ett lätt stänk av solpuder. Att definiera ansiktet ytterligare med hjälp av contouring är ett trendigt tips.

3. Munnen i fokus
I vår ska munnen synas. På catwalken skymtades alla nyanser av rött, från sommarfin korall till uppiggande fuchsia, rödaste rött och mörkaste plommon. Blank eller matt finish väljer du själv, även om den senare har en lite högre trendkänsla. För enklare applicering och en mer hållbar färg är ett hett tips att trycka in läppstiftsfärgen på läpparna. På så sätt kan du själv styra intensiteten i din läppfärg.

 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer