Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
CLARINS

Vårens första glow med brun-utan-sol

 

Plötsligt lyser den igen, den efterlängtade vårsolen. Och genast börjar vi längta efter lite mer färg på huden. Men varför vänta till strandsäsongen när du redan i dag kan skapa den där fräscha och solkyssta känslan i 4 enkla steg?

Många av oss är lite rädda för att använda brun-utan-sol, inte minst för att det kan vara svårt att få ett jämnt resultat. Men vill du veta en hemlighet? Att lyckas med brun-utan-sol är faktiskt inte alls svårt! Det enda som behövs är lite extra omsorg:

1. Börja alltid med peeling
Börja alltid med att ta bort död och fnasig hud med hjälp av en peelingcrème, det gäller för både ansikte och kropp. Lägg gärna lite extra krut på dina knän, armbågar och fötter. Skölj av med en fuktgivande duschcrème.

2. Återfukta huden
En hud som är väl återfuktad kommer att få färre (eller inga alls!) ränder och fläckar. Smörj därför in din hud med en fuktgivande kroppslotion eller ansiktscrème först. Låt crèmen sjunka in ordentligt i huden före nästa steg. Återfukta sedan huden dagligen så håller fuskbrännan längre.

3. Applicera brun-utan-sol systematiskt
Tänk på att använda en brun-utan-sol avsedda för just kropp och ansikte eftersom kroppsprodukterna ofta är för feta för ansiktets delikata hud.

Kroppen: Börja från fötterna och arbeta dig uppåt. Var också noga med att jämna ut färgen överallt, som mellan fingrar, tår, på knän och områden med rikare behåring. Använd masserande rörelser för mjuka övergångar.

Ansiktet: Var sparsam vid hårfäste, ögonbryn, överläpp och andra ställen med behåring. Du kan torka bort överflödig produkt på dessa ställen direkt efter applicering. Glöm inte att smörja in öronen!

4. Tvätta, vänta, njut!
Tvätta händerna direkt efter applicering. För bästa resultat och för att undvika att färga av på kläderna, är det bra om du har tid att vänta minst 20 minuter innan du klär på dig. Att smörja in på kvällen är annars det bästa tipset, då vaknar du upp med en härligt fräsch och hälsosam solfärg!

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards