Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Nya Double Serum bevarar hudens ungdomlighet ännu längre!

 

Med hjälp av en ny och revolutionerande nyckelingrediens har nylanserade Double Serum blivit ännu bättre på att behålla din huds ungdomlighet.

Året var 1985 och på Clarins laboratorium stod två män inför en hudvårdsrevolution. ”Tänk om vi kunde skapa världens bästa produkt? Tänk om vi, i en enda produkt, kunde få med alla de ingredienser som påverkar hudens ungdomliga kvaliteter?” sa den ena av de två männen. ”Men det är omöjligt! Alla ingredienser i samma produkt går inte, eftersom de aldrig skulle kunna förvaras eller samarbeta tillsammans”, svarade den andre. ”Men låt oss då placera dem i två olika rör, så att de två olika formuleringarna inte blandas förrän de ska appliceras!” utbrast den första mannen, tillika Clarins grundare Jacques Courtin-Clarins, till sin forskarkollega. Double Serum, Clarins världsunika och bästsäljande två-i-ett-serum, var född. Resten är, som det brukar heta, historia.

Idag, 32 år senare, skriver Clarins ett nytt kapitel i hudvårdshistorien. År 2017 är nämligen året som nya och förbättrade Double Serum ser dagens ljus. Double Serum är, nu i sin åttonde generation, vår mest avancerade hudvårdsprodukt hittills. Nya Double Serum innehåller nämligen extrakt från gurkmeja, rik på den revolutionerande molekylen turmerone. Ju äldre huden blir, desto sämre blir cellerna i huden på att kommunicera med varandra. Resultatet blir att allt fler ålderstecken – såsom rynkor, mindre elasticitet, torrhet och synliga porer – framkommer. Clarins forskarteam har, efter flera års studier, lyckats identifiera turmerone som den molekyl som är bäst på att bevara och förbättra cellernas kommunikationssystem. Och ju bättre hudcellerna är på att kommunicera, desto mindre ålderstecken uppstår. Huden känns slätare, fastare och mjukare – och dessutom längre.

Förutom gurkmeja har Clarins forskarteam också valt att inkludera tjugo andra aktiva ingredienser hämtade direkt från växtriket, som till exempel ekologisk avokado, ekologisk edelweiss och ingefärsväxten hedychium coronarium. Gemensamt är att alla har en exceptionell föryngrande effekt på din hud.

Psst! Visste du att Clarins har ett eget laboratorium? Strax utanför Paris arbetar biologer och kemister med 250 nyckelväxter och över 1000 ingredienser. Resultatet av Clarins forskning är unika och innovativa hudvårdsprodukter som revolutionerat många kvinnors och mäns hudvårdsrutiner sedan starten 1954. Double Serum är vår senaste stolthet.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
5 tips för en solkysst hud

Ger garanterat inga rynkor

Det stavas BRUN UTAN SOL. Vi guidar dig i 5 steg här!

NYHET

Max Factor - Miracle Glow DUO

Naturlig lyster eller dramatisk glöd!

Clarins

SOS Primers

Vårnyheter i pastellfärger från Clarins!

TWILLY D’HERMÈS LE BAIN

Adidas lanserar ny antiperspirant – ADIPOWER

Lacoste Pour Femme Intense EdP

Våra Nomineringar till Swedish Beauty Awards

Sally Hansen Color Therapy

Kvinnlig Kraft Genom Hela Livet!