Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Sol

Vackert solkysst look

 

Skaffa dig ett hälsosamt glow nu när värmen äntligen har hittat till Sverige. Ett första steg mot en naturligt solkysst hud är att lägga en fin grund med brun-utan-sol. Men vi vet att du egentligen bara vill ut och njuta av solens varma strålar - självklart med ett bra solskydd. Även så här års är solens strålar starka så skydda dig ordentligt. Idag finns det också bra make up som innehar ett högt solskydd så att du kan förhöja ditt glow och samtidigt lita på att du är skyddad från solen. Nedan hittar du fantastiska produkter som både skyddar och ger ett vackert glow.



Clarins - Radiance Plus Golden Glow Booster

Ditt första steg mot ett hälsosamt glow! Skräddarsy ditt resultat med koncentrerade brun-utan-sol droppar som du enkelt blandar med din ordinarie hudvårdsprodukt för en solkysst hud året om. Den är enkel att använda, ger ett jämnt resultat och återfuktar huden utan att ge en obehaglig doft.



Clarins - Men Tanning Booster

Brun-utan-sol produkt för alla män som enkelt vill få ett fräscht och solkysst utseende. 3 droppar av tanning booster i din dagliga hudvårdsprodukt ger dig en naturlig look, som om du nyligen spenderat en weekend i solen!



Filorga - Uv Bronze Face Spf 50+

Det optimala solskyddet för ditt ansikte. UV-Bronze minimerar & förhindrar uppkomsten av pigmenteringar samt verkar anti-age genom att skydda huden från negativa effekterna av solen. Den har en unik non-oily textur som ger en matt finish, är vattenresistent samt har en underbar doft.



Filorga - Uv Bronze Mist Spf 50+

Denna återfuktande mist med inkapslat glaciärvatten är ditt optimala skydd att ha i handväskan för att alltid vara redo för solen. En komplett anti-age mist som återfuktar, ger skydd och lyster.. UV-Bronze Mist kan även sprayas över make up för skydd och en uppfriskande effekt.



Clarins - Sun Care Milk-Lotion Spray UVB 50+

Solvård för kroppen med mycket högt skydd och en lättviktig, behaglig konsistens. Lämplig för dig med solkänslig hud eller som exponeras för intensivt solljus. Dess fuktgivande formula skyddar huden från uttorking och ger vackert solkysst hud. Motverkar även tecken på åldrande orsakat av solen.



Clarins - Sun Care Oil Spray High Protection UVB30

Solskyddande olja i sprejflaska med högt skydd för både kropp och hår. Oljan är torr, glider lätt in i huden och gör den sammetsmjuk. Idealisk både för känslig hud och riktiga soldyrkare. Den skyddar och hjälper till att motverka tecken på åldrande orsakat av solen.



Max Factor - Facefinity All Day Primer

All Day Primer har en ofärgad, lätt formula som minskar synligheten av fina linjer och porer samt gör att hyn ser sammetsmjuk ut. Täpper ej igen porerna och är dermatologiskt testad så den passar alla hudtyper, även känslig. All Day Primer är oljefri och har SPF 20.



Max Factor - Facefinity All Day Flawless Foundation

Foundation som ger dig tre funktioner i en - primer för hållbarhet, foundation med SPF 20 och concealer för perfekt täckning. Oljefri formula som ger ett hållbart resultat med hög täckning och matt finish.



Sensai - Silky Bronze Sun Protective Compact SPF30

Anti-ageing puderfoundation som skyddar huden mot UV-skador. Täcker pigmentförändringar och matthet för en vackert jämn hudton och naturlig finish. Använd med torr appliceringssvamp för en naturlig look eller med våt svamp för en fräsch matt finish. Texturen är mycket lätt och delikat.



Sensai - Silky Bronze Cellular Protective Stick SPF30

Anti-ageing solstick till näsa, läppar, öron och området runt ögonen. Skyddar huden mot omedelbara och fördröjda skador, förorsakade av UV-strålar. Det har en lätt silkeslen konsistens, hög transparens och är vattenresistens.

 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer