Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Strålande hud och pigg fräschör i höst – så gör du!

 

När höstmörkret tränger sig på och sommarens solbränna bleknat för länge sedan är det lätt att både känna sig och se tröttare ut. Lösningen? Lättanvända och effektiva skönhetsprodukter som snabbt får din hud att stråla av lyster och ditt ansikte att se både vackrare och piggare ut. Här är våra fem favoriter!

1. Beauty Flash Balm
Vår ikoniska askungecrème Beauty Flash Balm har nått kultstatus av en anledning. Applicera över hela ansiktet och se hur dina trötthetstecken ersätts av en härlig lyster. Dutta gärna en extra dos på dina kindben för extra glöd. Behöver du en fuktkur? Använd Beauty Flash Balm som en ansiktsmask och njut av din mjukaste hud någonsin.

2. Instant Light Radiance Boosting Complexion Base
Är du ute efter lite mer täckning och ännu mer lyster är vår färgade bascrème Instant Light Radiance Boosting Complexion Base ett perfekt val. Clarins unika komplex high-lumitech ger din hud fantastisk lyster och dämpar småskavanker i huden. Finns i tre smickrande nyanser för alla hudtoner.

3. Multi-Blush
Vårt bästsäljande crémerouge Multi-Blush har en mjuk och smältande textur, som förvandlas till ett hållbart puder på ditt ansikte. Kinderna får en naturlig och frisk färg med fantastisk lyster som håller hela dagen. Samtidigt vårdas din hud med hjälp av blomvaxer från ros, jojoba och solros. Finns i fyra smickrande nyanser.

4. Joli Rouge Brillant i nyansen Cherry
Vi är extra stolta över vårt läppstift Joli Rouge Brillant, som både återfuktar din mun och har en perfekt hållbarhet. Inte nog med att dina läppar får välbehövlig fukt och vacker färg med avundsvärd volym och glans, de skyddas också mot fria radikaler. Joli Rouge Brillant finns i 15 nyanser, där nyansen Cherry är en storfavorit.

5. Instant Light Brush On Perfector
En kamouflerande concealer som både stramar upp huden, gömmer mörka ringar och ger fantastisk lyster? Hitta svaret på dina böner i Instant Light Brush On Perfector, vars pensel gör din applicering snabb och enkel. En vackrare och piggare blick har aldrig varit enklare.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Ring, klocka, ring! Fira in det nya året med Clarins och vinterns mest festfina makeup

Dansa in julen och det kommande nya året med klassiska skönhetsknep!

Clarins

Så mycket mer än bara en concealer

Instant Light Brush On Perfector är ren makeup magi!

Clarins

Multismart makeup när den är som bäst

Låt Joli Rouge spela huvudrollen i din makeuprutin.

Joakim Johnsson

BOSS The Scent Intense for Her & Him

10 Julklappar att unna dig själv

Mjuk och skyddad hud – även i frostig vinterskrud!

Mjuk och ren från topp till tå – en stiligare man går ej att få!

Få din jul att skimra med lyxiga skönhetsklappar från Clarins!