Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

STELLA PEONY

 

2018 lanseras STELLA Peony, en hyllning till varumärkets första, klassiska Peony-doft som fångar den strålande energin i en blommande engelsk trädgård.

Stella: ”Det fanns något i den första Peony-doften som fångade andan i det vi gör här på Stella McCartney, och vi ville tillbaka till den unika känslan. Det här är en vacker syster till den ursprungliga Stella-doften, och jag tror att det är precis vad människor längtar efter.”

Delikat men ändå vågad – parfymen blandar fräscha, peppriga blomnoter med den sensuella lättsinnigheten och maskuliniteten hos ambra, som är huvudnoten i Stella McCartneys signaturdoft STELLA.

“Pioner hör till de vackraste blommorna i världen”

INSPIRATIONEN

Resan börjar med pionen och dess ekologiska oskuldsfullhet som för tankarna till den engelska landsbygd där Stella McCartney hämtar sin inspiration, med fokus på dess livfulla färger och tidlösa känsla. Den första fläkten av den blommiga doften, förankrad i dess frodiga gröna essens, lägger grunden för upplevelsen.

Stella: ”Pioner hör till de vackraste blommorna i världen. Många kvinnor älskar dem och jag med. Doften påminner om rosor, men med en grönare och jordigare ton och en luftig sensualitet som jag älskar. Den är fräsch, lätt att bära och har en egen identitet.”

 

INGREDIENSERNA

STELLA Peony har en träig, elegant blomdoft som först kryddats med svartpeppar och sedan grundats med cederträ, patchouli och lite ambergrey, vilket ger ett intryck av blommig fräschör. Den är vital, livfull, levande.

Toppnoter av mandarin, fresia och lotusblomma öppnar upp med en daggfrisk känsla.
Hjärtnoten av rosa pion och geranium ger ett aromatiskt, luftigt och grönt intryck, som en nyplockad bukett.
Doftens bas kombinerar hudnära sensualitet från ambra med den fylliga doften av patchouli: subtil, förförisk och ädel.

Den centrala doften kommer från den rosa pionen, en variant av den vackra blomman som kontrasterar med peppar i hjärtnoten.
I enlighet med varumärkets etiska grundsyn och ständiga arbete för hållbarhet har den varma, maskulina ambradoften utvunnits från en innovativ, modern och miljövänlig ersättning för ambra – en mycket dyrbar animalisk produkt som kommer från kaskelottvalen. Resultatet blir en kvardröjande, elegant förförelse.

Doftens hudnära, sensuella känsla förstärks av polerad patchouli som utvunnits genom molekylär destillering och hållbar skörd, vilket bygger upp ett jordigt djup i doftens bas. Denna dyrbara råvara skördas ansvarsfullt i lokala jordbruksprojekt på Java och Sumatra i Indonesien för att ge högre inkomster för bönderna och en mer ansvarsfull produkt för slutkonsumenten.


Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards