Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

SOS Primers

 

Jakten på den perfekta primern kan nu sluta! Clarins har nyligen lanserat sex primers med olika funktioner i härligt våriga förpackningar. Varje primer är expert på sitt område, exempelvis att jämna ut hudtonen eller ge den där fantastisk lystern i ansiktet. Du kan enkelt kombinera dessa primers och använda på olika områden i ansiktet där behovet finns.

Dessa primers hjälper din hud att få en vacker utstrålning och ett resultat som håller länge. Vid användning av alla SOS Primers applicerar du de innan du lägger din make-up så att huden kan andas, men också så att din make-up håller längre. SOS Primers från Clarins är vårens mest solklara måste i necessären!

SOS Primer Universal Light - Nyans 00
Är du ute efter en primer som ska boosta din hy och ge den lyster är detta nyansen för dig. Av alla Clarins SOS Primers, innehåller denna mest pärlemorpigment. Den kan användas på alla hudtyper och hudtoner och ger märkbar korrigering, ljusar upp och ger extra liv till din hy.
Egenskaper: Ljusreflekterande och lystergivande

SOS Primer Rose - Nyans 01
Trötthetstecken i huden blir allt vanligare i dagens stressiga tempo. Vi kanske inte tänker på det, men huden påverkas av stress mer än vad vi tror. Denna nyans är till för dig med trötthetstecken som behöver extra lyster och liv till hyn.
Egenskaper: Minimerar trötthetstecken

“hjälper din hud att få en vacker utstrålning och ett resultat som håller länge”

SOS Primer Peach – Nyans 02
Denna primern är till för dig som vill sudda ut mörka ringar, synliga blodådror och acneärr. Den ger en uppfräschande och concealande effekt som får din hy att se felfri och fräsch ut.
Egenskaper: Dämpar mörka ringar och ärr.

SOS Primer Coral – Nyans 03
Denna primer är expert på att tona ned mörka fläckar och pigmenteringar med hjälp av de ljusa orangea pigmenten, för att sedan lämna efter sig en jämn och fin hudton.
Egenskaper: Döljer hyperpigmenteringar

 

SOS Primer Green – Nyans 04
Vår gröna primer är perfekt för den som har problem med röda acneärr eller rodnad. Texturen i denna primer har en tonande effekt vilket gör att all rodnad dämpas ned på ett naturligt sätt utan att täppa igen porerna.
Egenskaper: Dämpar rodnader


SOS Primer Lavender – Nyans 05
Lavender är nyansen för dig med gula hudtoner som behöver återfå klarhet och fräschör i huden. Föroreningar och rökning kan vara boven till att gula toner uppstår, låt denna primer ge huden energi på nytt.
Egenskaper: Ger klarhet till gula toner och ger ny energi till den trötta hyn

Produkt i artikeln
Rekommenderat
NYHET

Max Factor Radiant Lift Concealer

Täcker missfärgningar och får trötta skuggor att försvinna

NYHET

Max Factor Radiant Lift Foundation

Long-lasting och lystergivande

NYTT VARUMÄRKE

Scandinavian Cosmetics får tillskott till den växande hudvårdsportföljen

Trendiga, ekologiska australiensiska livsstilsvarumärket Grown Alchemist

SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

AZZARO Wanted by night

Adjö, synliga porer

ESCADA CELEBRATE LIFE

Scandinavian Cosmetics Group förvärvar Alf Sörensen AB och Solis AS

Clarins trendsäkra höstnyheter