Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
CLARINS

Snabbt sommarfin!

 

Sommar och sol brukar ju för många av oss också innebära att även sminknecessären får ta semester. Det kan kännas skönt att slippa tänka på en perfekt makeup när dagarna består av salta bad, deckarläsning och bus med barnen. Men även om du väljer att lägga din vanliga makeup på semesterhyllan finns det några hemliga knep, och professionella produkter, som tillför det där lilla extra – utan att du ser för sminkad ut. Sommarfint snabbt, helt enkelt!

1. Beauty Flash Balm
Clarins klassiker från 1981 tillför snabbt både fukt, lyster, fräschör och en piggare känsla. Bäst av allt? Känns din hud torr och stram efter strandbesöket kan du dessutom använda Beauty Flash Balm som en återfuktande ansiktsmask. Med ingredienser som stimulerande algextrakt, lystergivande oliv och stärkande bisabolol är Beauty Flash Balm en älskad favorit i många badrumsskåp.

2. UV Plus UV+ SPF 50
Det låter otäckt, men så fort du går utanför dörren attackeras ditt ansikte av bland annat UV-strålar, fria radikaler och föroreningar. Se därför till att du skyddar det ordentligt! Clarins UV Plus UV+ SPF 50 lägger sig som en osynlig, skyddande skärm på ditt ansikte och hjälper till att motverka fina linjer och pigmentfläckar.

3. After Sun Moisturizer Ultra Hydrating
Att smörja in dig med SPF är viktigt, men lika viktigt är att lugna och mjukgöra huden efter ditt strandbesök. After Sun Moisturizer Ultra Hydrating innehåller bland annat sheasmör och vattenmelon, som lugnar solstressad hud, förebyggger ålderstecken och förlänger din solbränna. Och glöm inte bort dekolletaget, det behöver samma omtänksamhet som resten av kroppen.

4. Joli Rouge
Vet du vad som snabbt gör ditt solkyssta ansikte ännu vackrare? En färgstark knall på dina läppar. Ett fräscht och osminkad look känns plötsligt både piggare och trendigare med en pigg munfärg. Joli Rouge är Clarins bästsäljande läppstift, en återfuktande och färggivande favorit som finns i 25 smickrande nyanser. Här finns en färg för alla!

5. Anti Eau Body Treatment Oil
En kroppsolja är benens bästa sommarvän. Inte bara för att oljan tillför din hud vacker lyster, den hjälper också till att återfukta. Anti Eau Body Treatment Oil verkar uppiggande, förebygger celluliter och gör dina ben sammetsmjuka utan att fläcka ner dina kläder. Innehåller bland annat mejram och ginst, liksom citron och hasselnötsolja.


 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer