Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
CLARINS

Skräddarsydd hudvård

 

På Clarins egna laboratorier utanför Paris har forskarteamet tagit fram hudvårdsprodukter som både fungerar för och passar alla hudtyper. Hemligheten bakom succén stavas aktiva ingredienser från växtriket.

Redan när Jacques Courtin-Clarins grundade Clarins 1954 bestämde han sig för att alltid ge det bästa till sina kunder med hjälp av aktiva ingredienser från växtriket. I dag arbetar biologer och kemister med 250 nyckelväxter och över 1 000 ingredienser i Clarins eget laboratorium i Pontoise utanför Paris. Under åren har flera patent godkänts och Clarins har kommit med stora upptäckter och innovationer som revolutionerat hela hudvårdsbranschen.

Visste du till exempel att det var Clarins som var först med att utveckla skönhetsprodukter som skyddar huden mot fria radikaler? Dessa urbana föroreningar – som består av bland annat avgaser, industriella utsläpp och cigarettrök – finns överallt och bryter ned hudens skyddsbarriär, vilket innebär att den åldras i förtid. I dag är hudvård som skyddar mot fria radikaler en stor trend, men redan 1991 utvecklade Clarins alltså det första komplexet mot fria radikaler.

Fukt är alltid bra, men beroende på åldern på din hud behöver den olika ingredienser för att må och se som bäst ut. Clarins kan hjälpa dig att förstå din huds behov och skräddarsy en hudvårdsrutin som passar just dig.

Besök närmaste försäljningsdisk för denna gratisservice och få dessutom passande provförpackningar med dig hem. Ont om tid? Låt oss hjälpa dig med en hudvårdskonsultation online.


Vilken Clarinsserie passar dig och din hud?

Daily Energizer för dig som är 20–30 år
En uppiggande hudvårdsserie som tillför huden extra energi och lyster. Bland ingredienserna finns grönt kaffeextrakt, vinbärsextrakt, gurkmeja, daggkåpa och ginkgo bilobaextrakt.

Multi-Active för dig som är 30–40 år
Aktiv hudvård för dig som lever ett hektiskt liv. Ingredienser som myrothamnusextrakt, kardväddsextrakt och hyaluronsyra suddar ut trötthetstecken och tillför huden fukt och lyster.

Extra-Firming för dig som är 40–50 år
En uppstramande hudvårsserie som hjälper huden att behålla sin fasthet och elasticitet. Exempel på ingredienser är ekologiskt citrontimjanextrakt, hyaluronsyra, ekologiskt havresocker och rosellhibiskusextrakt.

Super Restorative för dig som är 50+
Volymgivande hudvård för den mogna huden. Ingredienser som C-vitaminderivat, sheasmör, hyaluronsyra och ginkgo bilobaexktraktgör huden ljusare och slätare med en ny lyster.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion