Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Serum: Få den hy du drömmer om!

 

För en hy som strålar av hälsa och lyster är ett ansiktsserum ett måste. Några få droppar morgon och kväll är allt du behöver för att få huden som du drömmer om.

Du har väl inte missat att använda ett ansiktsserum i din hudvårdsrutin? Serumflaskorna kanske ser ganska små och oviktiga ut, men faktum är att serum är det största som du kan tillföra i din hudvårdsrutin. Serum har nämligen mer koncentrerade och aktiva ingredienser än vanliga fuktighetscrèmer och kan därför ge mer effektiv vård. Ingredienserna består ofta av olika vitaminer och antioxidanter och är formulerade med mindre molekyler. På så sätt kan de tränga längre ner i hudens lager och göra stor nytta. Clarins insåg redan 1985 vikten av hudvårdsserum, då vi lanserade vår bästsäljande Double Serum. Idag kan vi erbjuda olika serum, alla skräddarsydda för att passa olika hudtyper och hudtillstånd.

För den feta huden
För en fet eller kombinerad hud med orenheter och förstorade porer är Truly Matte Pore Minimizing Serum ett perfekt val. Den förfinar och slätar ut hudens struktur. Vitplister renar och stärker huden, samtidigt som den minimerar förstorade porer. Huden känns mattare och friskare.

För den torra huden
För den torra huden som både behöver extra fukt och extra skydd är Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum ett bra val. Tack vare bland annat ekologiskt extrakt från kalanchoe pinnata arbetar detta serum på hudens alla nivåer för att återställa den naturliga fuktbalansen. Huden känns lugnare och starkare.

För den mogna huden
Extra-Firming Tightening Lift Botanical Serum är ett koncentrerat serum som sträcker och slätar ut huden i ansiktet och på halsen, tack vare lyftande och stärkande ingredienser som till exempel havresocker och rosellhibiskus. En effekt som både ger direkt och långvarigt resultat. Passar alla hudtyper!

För den pigmenterade huden
För en hud som vill bli av med missfärgningar och andra skönhetsfläckar passar Mission Perfection Serum perfekt. Med hjälp av extrakt från acerola och molekylen hexylresorcinol bekämpas pigmentfläckarna, samtidigt som huden får en jämnare känsla med fin lyster.

Psst! Serum kommer oftast i flytande form och ska appliceras på ett rengjort ansikte, några minuter innan dagcrème och nattcrème. Tänk på att serum är dryga, så du behöver bara några droppar! Det viktiga är inte mängden serum du använder, utan att du gör det till en god vana. Regelbunden användning är a och o.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED