Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Hudvård

SENSAI Ultimate

 

Naturens uttryck är oförutsägbara och vackra bortom vår fantasi. Det är därför naturen aldrig upphör med att vara en inspiration för skönhet.

SENSAI forskning har ägnat flera år på att studera över tusen naturliga ingredienser i hopp om att finna nya skönhetspotentialer, för att slutligen upptäcka den ultimata föreningen: Silke och Sakura. Livskraften som utvunnits från Sakura, kombinerat med legendariska Koishimaru Silk, känt för sina exceptionella fuktgivande egenskaper, resulterar i en harmonisk miljö för huden, som hjälper till att bibehålla det ultimata tillstånd av blommande lyster och en utsökt silkeslen känsla.

“När två japanska skatter, Silke och Sakura, möts, utvecklas en exceptionell skönhetsupplevelse”

SAKURAS FÖRNYELSEFÖRMÅGA

Med åldern avtar hudens naturliga förmåga att skydda och reparera sig själv mot UV och ROS* skador, vilket resulterar i slapp hud, torrhet, rynkor och andra synliga tecken på hudens åldrande. Sakura Eternal Complex, utvecklat av SENSAI, supportar den naturliga förmågan att reparera cellskador, förorsakade av UV och ROS* och arbetar målinriktat på carnitin, en naturlig komponent i cellerna som stöder hudens regenerativa process och hjälper till att bevara hudens skönhet.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED