Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Hudvård

SENSAI Ultimate

 

Naturens uttryck är oförutsägbara och vackra bortom vår fantasi. Det är därför naturen aldrig upphör med att vara en inspiration för skönhet.

SENSAI forskning har ägnat flera år på att studera över tusen naturliga ingredienser i hopp om att finna nya skönhetspotentialer, för att slutligen upptäcka den ultimata föreningen: Silke och Sakura. Livskraften som utvunnits från Sakura, kombinerat med legendariska Koishimaru Silk, känt för sina exceptionella fuktgivande egenskaper, resulterar i en harmonisk miljö för huden, som hjälper till att bibehålla det ultimata tillstånd av blommande lyster och en utsökt silkeslen känsla.

“När två japanska skatter, Silke och Sakura, möts, utvecklas en exceptionell skönhetsupplevelse”

SAKURAS FÖRNYELSEFÖRMÅGA

Med åldern avtar hudens naturliga förmåga att skydda och reparera sig själv mot UV och ROS* skador, vilket resulterar i slapp hud, torrhet, rynkor och andra synliga tecken på hudens åldrande. Sakura Eternal Complex, utvecklat av SENSAI, supportar den naturliga förmågan att reparera cellskador, förorsakade av UV och ROS* och arbetar målinriktat på carnitin, en naturlig komponent i cellerna som stöder hudens regenerativa process och hjälper till att bevara hudens skönhet.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
5 tips för en solkysst hud

Ger garanterat inga rynkor

Det stavas BRUN UTAN SOL. Vi guidar dig i 5 steg här!

NYHET

Max Factor - Miracle Glow DUO

Naturlig lyster eller dramatisk glöd!

Clarins

SOS Primers

Vårnyheter i pastellfärger från Clarins!

TWILLY D’HERMÈS LE BAIN

Adidas lanserar ny antiperspirant – ADIPOWER

Lacoste Pour Femme Intense EdP

Våra Nomineringar till Swedish Beauty Awards

Sally Hansen Color Therapy

Kvinnlig Kraft Genom Hela Livet!