Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

Sally Hansen Color Therapy

 

Nu finns det ingen ursäkt för att ha omålade naglar länge för nu släpper Sally Hansen Color Therapy, lacket som gjort succé världen över – nu är det Sveriges tur. Den unika, högpigmenterade formulan innehåller bland annat arganolja som vårdar och ger näring samtidigt som du bär lacket.

Sally Hansen fortsätter sin innovativa bana med Color Therapy-serien; nagellack, Top Coat och nagelbandsolja. Serien är inspirerad av kvinnors önskan att kombinera fantastisk färg med nagelvård. Sally Hansen Color Therapy nagellack innehåller ett komplex av argan-, acai och nattljusolja som ger nageln intensiv näring och fukt. Resultatet; en nagel som är mer återfuktad och ser friskare ut.
Lacket används utan baslack så att oljekomplexet kan tränga ner i naglen. Avsluta din manikyr med Color Therapy Top Coat som ger din manikyr extra glans och hållbarhet. Som sista touch applicera och massera in Color Therapy Nail & Cuticle oil för smidiga nagelband och återfuktade naglar.

“Inspirerad av kvinnors önskan att kombinera fantastisk färg med nagelvård”

INGREDIENSER

Color Therapy innehåller ett komplex av naturlig argan- acai- och nattljusolja för att ge näring till svaga, torra naglar. Arganolja innehåller höga halter av omättade fettsyror samt vitamin E, en viktig antioxidant för hälsosam hy och hälsosamma naglar. Acaiolja är rik på de essentiella fettsyrorna omega 3, 6 och 9, som är kända för att ge näring i hud- och hårvård. Även nattljusolja innehåller essentiella fettsyror som är kända för att ge styrka.

Sally Hansen Color Therapy kommer lanseras i 30 oemotstådliga nyanser från mjukt rosa, till modernt nude, till röd, lila och blå.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
NYHET

Max Factor Radiant Lift Concealer

Täcker missfärgningar och får trötta skuggor att försvinna

NYHET

Max Factor Radiant Lift Foundation

Long-lasting och lystergivande

NYTT VARUMÄRKE

Scandinavian Cosmetics får tillskott till den växande hudvårdsportföljen

Trendiga, ekologiska australiensiska livsstilsvarumärket Grown Alchemist

SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

AZZARO Wanted by night

Adjö, synliga porer

ESCADA CELEBRATE LIFE

Scandinavian Cosmetics Group förvärvar Alf Sörensen AB och Solis AS

Clarins trendsäkra höstnyheter