Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Så lägger du höstens trendigaste makeup!

 

Glöm bleka pasteller. I höst är trendpaletten en lika färgstark som uppiggande historia. Gör som de största modehusen och framhäv dina ögon med hjälp av färgstarka ögonskuggor eller eyelinerstreck i mörkaste svart (eller varför inte både och?). Munnen får också gärna synas, där klassiskt rött står i fokus.

Matt perfektion med skräddarsydd lyster
Huden ska kännas elegant matt, matchad med utvald glöd. En lika smickrande som klassisk look som du enkelt kan lägga själv på några få minuter. Clarins bästsäljande foundation Everlasting Foundation Spf 15 döljer snabbt småskavanker och ger huden en matt och jämn yta som håller hela dagen. Applicera över hela ansiktet eller där du behöver lite extra hjälp. Vårt populära rouge Blush Prodige ger dina kinder varm glöd och pigg lyster. Applicera på kindens högsta punkt, du hittar den lätt om du ler mot dig själv i spegeln.

Smickrande färger och grafiska linjer framhäver dina ögon
Den här säsongen står ögonen i fokus, där gröna och blå nyanser spelar huvudrollerna. Clarins klassiska 4-Colour Eyeshadow Palette i nya färgkombinationen Forest är också allt du behöver för att göra trenden till din egen. Med hjälp av färger som glimrande grönt, matt grått och satinmjuk rosa är 4-Colur Eyeshadow Palette i Forest lika lättburen som smickrande. Vi är också lite extra stolta över vår nya flytande eyeliner Graphik Ink Liner, som är lika nattsvart som enkel att applicera. Satsar du på en klassisk måsvinge eller vågar du dig på lite mer fantasifulla appliceringar? Allt är rätt i höst.

Klassiskt röda läppar med personlig känsla
Neutrala läppar i all ära, men i höst får din mun gärna stråla i kapp med de färgsprakande höstlöven. Clarins bästsäljande läppstift Joli Rouge är mjukt och härligt cremigt, enkelt att applicera och ger ett strålande resultat som håller länge. I höst utökar vi sortimentet med tre smickrande nyanser i klaraste rött, mjukaste hallonrosa och rodnande litchi. För en klassisk look, applicera ditt läppstift noggrant och precist. För en trendigare känsla, applicera färg med fingrarna för att ge din mun en mer individuell look.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED