Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Så behåller du din solbränna längre

 

Saltstänkta havsbad, avkopplande siestor eller adrenalinfyllda äventyr. Din sommar har varit full av fantastiska händelser, som skapat minnen och gett din hud en vacker färg. En smickrande nyans som du kan behålla extra länge, trots att strandsäsongen börjar sjunga på sin sista refräng. Clarins tipsar om 5 måste-ha-produkter som hjälper din solbränna att hålla längre!

1. Smoothing Body Scrub
En hållbar solbränna börjar med Exfoliating Body Scrub. En nypeelad hud får en vacker färg som fäster bättre i huden och håller längre, eftersom den är fri från tilltäppande döda hudceller. Exfoliating Body Scrub peelar inte heller bort din redan existerande solbränna, tvärtom hjälper den huden att behålla färgen längre. Med hjälp av sheanöt och lakritsrot får du en lika hållbar som strålande sommarfärg.

2. Anti Eau Body Treatment Oil
Din sommarhuds bästa vän i kampen om att behålla färgen. Anti Eau Body Treatment Oil är en dränerande och fuktgivande kroppsolja som både verkar avslappnande och uppstramande. Bäst av allt? De rena växtextrakten från ginst, stinknäva och hasselnöt förbättrar hudens elasticitet och fuktighet, vilket innebär längre hållbarhet för din sommarfärg. Win win!

3. Rebalancing Silky-Smooth Body Cream
Din hud kan aldrig få för mycket, särskilt inte om du är fast besluten att behålla din sommarfärg så länge som möjligt. Rebalancing Silky-Smooth Body Cream har en lyxigt fyllig krämkonsistens, som gör din hud sammetslen. Den subtila och avkopplande doften påminner också om den ljuva känslan att vara helt ledig.

4. Hand and Nail Treatment Cream
Självklart förtjänar också dina fingrar att få behålla sin fräscha färg så länge som möjligt! (Inte minst eftersom de snart är de enda som kommer att synas utanför den tjocka höstkoftan). Hand and Nail Treatment Cream mjukgör, skyddar och återfuktar dina händer och naglar, samtidigt som den verkar blekande av pigmentfläckar orsakade av solen.

5. Foot Beauty Treatment Cream
Glöm inte bort eller strunta i dina fötter, bara för att sandalsäsongen lider mot sitt slut! Vackra och fräscha fötter är trendiga året om, och känns roligare att stoltsera med än fossingar som blivit ignorerade, torra och glåmiga. Foot Beauty Treatment Cream lindrar både trötthet och minskar skrovligheter, samtidigt som den återfuktar och skyddar din hud mot yttre påfrestningar. Varsågod, gå som på moln.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED