Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

Nyhet! Nu blir din hud ännu vackrare med förbättrade Extra-Firming Cream

 

Visste du att det säljs tre exemplar av Extra-Firming-crèmer varje minut? Nu relanseras Clarins populära anti age-serie med lika exotiska som effektiva ingredienser.

Fast och ungdomlig hy med fantastisk mjukhet och lyster efter 40, går det? Självklart! Nu relanserar Clarins sin populära anti age-serie Extra-Firming med nya banbrytande ingredienser hämtade direkt från växtriket. Hela 85 procent av nyckelingredienserna kommer från naturen, där hälften är ekologiska. Resultatet är en effektiv hudvårdsserie som bekämpar ålderstecken och gör din hud fastare och mjukare med en vacker lyster. Inte undra på att det säljs tre Extra Firming-crèmer varje minut!

För många av oss kvinnor känns det som om livet nästan återvänder när vi passerar det magiska 40-strecket, särskilt om vi har plöjt oss igenom småbarnsåren med livet i behåll. Livet är på topp. Barnen är mer självgående, karriären pekar uppåt och egentiden har kommit tillbaka. Hurra! Tyvärr är inte alltid huden inne på samma lyckorusiga bana. För det är ungefär vid 40 som vi börjar märka dem, de där små förändringarna i huden som inte stirrade tillbaka på oss i spegeln nyss vi tittade efter. Huden känns mindre fast, smårynkor har hittat nya boningar och lystern är som bortblåst.

Den allra första Extra-Firming-crèmen lanserades redan 1978. Idag, fyra uppdateringar senare, är den vår mest effektiva anti age-crème hittills. Helt nya Extra-Firming innehåller en helt ny formulering med bland annat måreväxten mitracarpus, som är en mästare på att få fart på produktionen av elastin och kollagen i huden, liksom växten kängurutass som hjälper hudens celler att hålla sig unga längre. Resultatet? Din hud känns fastare, slätare och mjukare. Bäst av allt? Nya Extra-Firming relanseras med en ny dagcrème i tre varianter och en ny nattcrème i två varianter, samtliga anpassade både för din hudtyp och din personliga smak vad gäller konsistens. Mjuk och lätt eller rikare och omfamnande – valet är upp till dig. Extra-Firming både känns fantastisk och ger fantastiska resultat för din hud.

Slutet gott, allting gott.

Psst! Självklart innehåller nya Extra-Firming också Clarins berömda anti pollution-complex, som skyddar huden mot skadliga radikaler.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
Nyhet

David Beckham - INSPIRED BY RESPECT

Varje flaska är unik

CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Säkra din look inför sommarens festligheter

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.