Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

Naomi Campbell Prêt à Porter

 

Naomi Campbell är stark, sexig, andlöst vacker och mer framgångsrik än någonsin. 2016 är ett händelserikt år för supermodellen.
Hon medverkar i succéserierna "Empire" och "American Horror Story" och har tillsammans med Kate Moss frontat välgörenhetskampanjen "Fashion Targets Breast Cancer" med Mario Testino bakom kameran.
Nu lanserar modeikonen Naomi Campbell sin nästa internationella nyhet: den oemotståndliga doften Naomi Campbell Prêt à Porter – en elegant symbol för mode och glamour.

Denna eleganta blomdoft med en fruktig twist kombinerar alla de egenskaper som gör Naomi Campbell unik och som har gjort henne till en verklig superstjärna inom modevärlden under de senaste 30 åren: personlighet, styrka, självförtroende, trendkänsla, inflytelserik, sexig, alltid elegant och tidlöst vacker. Med sin nya parfym Naomi Campbell Prêt à Porter tar supermodellen bäraren med till den glamorösa modevärlden och inspirerar henne att göra den till sin egen.

DOFTEN

Den feminina doften Naomi Campbell Prêt à Porter har en toppnot som kombinerar fruktiga blåbär, frisk bergamott och utsökta päron.
Hjärtnoten tillför en drömlik doftbukett med sensuella, mjuka och silkeslena inslag av ros, viol och vit pion.
Basnoterna av somrig persika, intensiv och spännande patchouli och delikat vaniljpannacotta gör doften till en oemotståndlig och oförglömlig upplevelse.

“Naomi Campbell är stark, sexig, andlöst vacker och mer framgångsrik än någonsin”

FLASKAN OCH FÖRPACKNINGEN

Elegant och tidlöst chic: den sofistikerade flaskan omsluter den nya doften från supermodellen Naomi Campbell som en ny Prêt à Porter-kollektion, med allt strålkastarljus på Naomi.
Detta illustreras med en bild av hennes unika, dramatiska silhuett på catwalken.
Formen av den långa, böljande klänningen avslutas med en enkel och elegant kork. Flaskans sofistikerande etikett, som även den för tankarna till modevärlden, gör den nya parfymen till ett riktigt "måste" i doftgarderoben.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion