Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

Must-have i sommarnecessären

 

Sommarens hudvårdsrutin blir komplett om du adderar solskydd till ansiktet. Denna både skyddar mot skadliga strålar samtidigt som du får solbrun hy.

Clarins Sun Wrinkle Control Cream skyddar huden mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som den vårdar huden med bland annat Aloe Vera. Dessutom får du snabbare en vacker och solbrun färg. Cremen är oljefri och lätt i konsistensen vilket ger en behaglig känsla mot din hy. Dessutom är den berikad med Clarins multi-cellulära skydd så du kan sola säkert.

Ta för vana att alltid smörja in dig med solskydd de dagar din hud kommer exponeras för skadlig UV-strålning – som är den största anledningen till för tidigt åldrande. Ska du solbada återapplicerar du cremen så ofta som nödvändigt. Tänk på att din hud bör vara torr vid applicering, så se till att övrig ansiktsvård har absorberats innan du smörjer in dig med SPF. Du kan med fördel ta med dig den smidiga lilla tuben i handväskan eller necessären, så du enkelt kan bättra på ditt skydd på utsatta områden som näsa, kinder och panna.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
Nyhet

David Beckham - INSPIRED BY RESPECT

Varje flaska är unik

CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Säkra din look inför sommarens festligheter

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.