Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

Lacoste Pour Femme Légère EdP

 

Inspirerad av en tidlös och charmerande kvinna, är den klassiska doften LACOSTE POUR FEMME det perfekta uttrycket för lekfull elegans.

LACOSTE POUR FEMME-kvinnan lever livet med entusiasm och finess.Nu fortsätter doftresan med en fräsch och modern nyhet: LACOSTE POUR FEMME Eau de Parfum Légère. En doft för självsäkra kvinnor med tidlös elegans, nu med en touch av djärvhet och livsglädje som smittar av sig på alla runt omkring.

“En modern twist på originalet Pour Femme”

DOFTEN

För att skapa en modern känsla har originalets karakteristiska doftberättelse fått en ny tolkning.

LACOSTE POUR FEMME Eau de Parfum Légère tillför ny fräschör till den klassiska doften, med sprudlande blomnoter som avrundas med intima, sammetslena basnoter. Den nya doften öppnar upp med friska citrusnoter, som fångar den moderna LACOSTE-kvinnans personlighet. De fräscha och lätta toppnoterna skapar en sprudlande, feminin känsla, som övergår i en ren och elegant hjärtnot av jasminknoppar, vilket förstärker kompositionens moderna fräschör och elegans.

Den sensuella, sammetslena basnoten är densamma som i det klassiska originalet: Cederträ från Himalaya, sandelträ och mysk som vävs samman i en sofistikerad komposition med väl avvägd intensitet.

 

FLASKAN

Glasflaskans eleganta, mjuka former – med originaldoftens feminina design – förkroppsligar kvinnan den är skapad för. Flaskan till LACOSTE POUR FEMME Eau de Parfum Légère är ett sofistikerat ställningstagande i frostat, pärlvitt glas, som framhäver den moderna karaktären hos denna Eau Fraiche-doft.

Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion