Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

Lacoste Pour Femme Intense EdP

 

Inför 2018 har mästerparfymören Olivier Cresp skapat en ny version av LACOSTE Pour Femme Eau de Parfum, som lanserades för första gången 2003. Denna mer intensiva kvinnliga signaturdoft är inspirerad av LACOSTE-kvinnans garderob med eleganta silhuetter och enkla, raka skärningar. Med den här nya doften visar LACOSTE hur man skaffar sig en vinnande attityd med fair play och elegans.

LACOSTE Pour Femme Intense är en intensivt kvinnlig doft som utstrålar en unik, fashionabel ”Elégance à la française”. En parfym som är självsäker utan att vara arrogant och som kombinerar mjukhet och djärvhet med fulländad elegans.

Olivier Cresp har bevarat originaldoftens struktur och skapat en mjuk fyllighet som öppnar upp med moderna, utsökta noter av karamelliserat socker – som en perfekt solbränna. De sköra, delikata hjärtnoterna av rosor följs, precis som i originaldoften, av en sensuell bas av mysk kombinerat med cederträ från Himalaya och varma, intensiva noter av sandelträ. När denna förtjusande nya Eau de Parfum kommer i kontakt med huden är det som att den väcks till liv och skapar en mjuk, sammetslen känsla. Det är en beroendeframkallande, oemotståndligt kvinnlig doft som flirtar med alla sinnen.

 

Lacoste har valt att förnya den klassiska flaskan inför lanseringen av sin nya Eau de Parfum Intense. Formerna är fortfarande mjuka och eleganta, men den nya versionen har en kopparfärgad nyans, vars intensitet ökar gradvis från botten av flaskan och ända upp till korken. En varm, tidlös design prydd med den välkända krokodilen i silver.

Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards