Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

LACOSTE L’HOMME

 

MANNEN BAKOM L'HOMME LACOSTE

Den moderna LACOSTE-mannens karaktär bygger på arvet från en riktig ikon. René Lacoste: tennisspelare och innovatör.
René Lacoste var känd för sin fokuserade och drivna spelstil, men så snart han lämnade tennisbanan hade han alltid nära till ett leende.

Hans målmedvetenhet under matcherna gav honom smeknamnet ”Krokodilen”, men René Lacoste var dessutom en utpräglad taktiker med uppenbar känsla för stil. Inspirerad av sitt smeknamn bad han en vän designa en krokodil som han lät brodera på sin blazer. Detta unika emblem blev snabbt världsberömt och är idag en ikon som symboliserar självsäkerhet, beslutsamhet och målmedvetenhet – egenskaper som René Lacoste uppvisade både på och utanför tennisbanan.
Nu hyllar LACOSTE krokodilens ursprung med lanseringen av en ny doft: L’HOMME LACOSTE.

“Utan stil räcker det inte att tävla och vinna – René Lacoste”

LEGENDARISK ELEGANS I NY TAPPNING

De instinktiva egenskaper som förknippas med René Lacoste och LACOSTE-krokodilen kännetecknar också den moderna LACOSTE-mannen. Hans naturliga självsäkerhet och eleganta stil skapar en imponerande närvaro. LACOSTE-mannen utstrålar djärvhet och frihet. Han vågar bryta mot konventioner och leva i nuet. Hans mod och nyfikenhet får honom att gå sin egen väg. LACOSTE-krokodilens målmedvetenhet finns med honom varje steg han tar, precis som hos föregångaren René Lacoste.

Låt oss presentera L'HOMME LACOSTE.
Skapad för den moderna LACOSTE-mannen – Inspirerad av LACOSTE-krokodilens målmedvetenhet.

 

EN MÅLMEDVETEN DOFT

Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att – med elegans – bryta mot regler och konventioner. Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet.
Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen ”Utan stil räcker det inte att tävla och vinna”.

UPPDATERAD DESIGN: FLASKAN

Den höga, maskulina flaskan till L'HOMME LACOSTE återspeglar varumärkets och doftens karaktär på ett sofistikerat sätt. Designen är inspirerad av färgen och de grafiska linjerna på en tennisbana, och glasflaskans framsida pryds av en skimrande, silverfärgad ram. Inuti ramen är en silverfärgad krokodil avbildad och längst ner står doftens namn med stilrena bokstäver i samma mörkblå ton som den runda korken.

Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED