Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

Lacoste L.12.12 Magnetic

 

Historien om EAU DE LACOSTE L.12.12 Magnetic kretsar kring ett möte mellan två spelare – René Lacoste, tennisspelare och innovatör i världsklass, och hans dubbelpartner Suzanne Lenglen. Detta oslagbara team representerar en värld där män och kvinnor utkämpar en lekfull kamp – på och utanför tennisbanan.

Den livsglädje och entusiasm som delades av René och Suzanne är utgångspunkten för det nya kapitlet i doftkollektionen EAU DE LACOSTE L.12.12. Med inspiration från den starka kopplingen mellan spelarna presenterar LACOSTE sin första dubbel (kvinnlig och manlig) i en gemensam debut:
EAU DE LACOSTE L.12.12 Magnetic Pour Lui och EAU DE LACOSTE L.12.12 Magnetic Pour Elle.

MÖT SPELARNA: DOFTERNA

Som i alla matcher utgår dofterna från samma bas – samma tennisplan – med en gemensam känsla av sportsmannaanda och lekfullhet.
Kopplingen mellan Honom och Henne förkroppsligas av patchouli och viol.
Därifrån framträder de individuella styrkorna allt eftersom dofterna visar upp sina unika personligheter.

EAU DE LACOSTE L.12.12 Magnetic Pour Lui har en magnetisk attraktionskraft som utvecklas gradvis, precis som spelet i en tennismatch.
Den inleds med en aromatisk och lekfull explosion av enbär, vilket ger en överraskande fräschör.
En elegant not av daggig viol frigör en ledigt modern manlighet som ger ny kraft till spelarna, följt av sensuella och intensiva basnoter från patchouli och ambra för att öka hettan i matchen.

På den andra planhalvan öppnar EAU DE LACOSTE L.12.12 Magnetic Pour Elle graciöst med en unik, ny doftnot: Pretty Lady Flower.
Denna lätta och lekfulla toppnot för tankarna till tropiska frukter, för att sedan övergå i en elegant, sofistikerad hjärtnot av violblad och jasmin som utstrålar ledig kvinnlighet.
Doften avslutas med magnetiskt intensiva basnoter av vanilj och patchouli, som en blinkning till Lacoste-kvinnans både söta och sensuella framtoning.

“ Detta oslagbara team representerar en värld där män och kvinnor utkämpar en lekfull kamp ”

INTENSIVT MAGNETISKA: FLASKORNA

Magnetic-flaskorna har samma rena linjer som tidigare EAU DE LACOSTE L.12.12 doftkollektioner och är prydda med den legendariska Lacoste-krokodilen i det övre högra hörnet. För att lyfta spelet ytterligare en nivå har de fått mättade nyanser av blått och rosa som intensifierar känslan och utseendet hos båda dofterna.
De strålande färgerna ger flaskorna en magnetisk glöd. Dessa intensiva nyanser går igen även i ytterförpackningarna.
Flaskorna och kartongerna fångar och fascinerar publiken, precis som den elektriska, förväntansfulla stämningen i början av en match.

 

Den ikoniska tenniströjan L.12.12, som skapades av tennisspelaren och innovatören René Lacoste, har fått ett nytt uttryck i EAU DE LACOSTE L.12.12 Magnetic Pour Lui.
Den uppiggande, lekfulla och sofistikerade doften är en modern tolkning av allt som Lacoste står för.

Lacostes veckade tenniskjol är den perfekta kombinationen av kvinnlig elegans och atletisk innovation, vilket även återges i EAU DE LACOSTE L.12.12 Magnetic Pour Elle. Graciös men ändå kaxig – och fascinerande för alla som ser på.


Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion