Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Kroppsvård i dubbel bemärkelse

 

Förstärk den sköna känslan efter avslutat träningspass eller uppiggande utomhusvistelse med kroppsprodukter som sätter i gång blodcirkulationen.

Det finns ett engelskt talesätt som, översatt till svenska, lyder ungefär så här: ”frisk luft ruinerar doktorn”. Och visst är det så? En snabb promenad på lunchen gör att eftermiddagens arbetsuppgifter känns enklare. Att välja bort kollektivtrafiken för en cykeltur gör att du både känner dig och ser piggare ut. Och en löprunda under helgen känns alltid som en bra idé efteråt även om det kan vara svårt att hitta motivationen innan.

Ett hett tips för att hitta glädjen och motivationen för att komma ut och röra på dig är att belöna dig själv efteråt med uppiggande och mjukgörande kroppsprodukter. Följsam och smidig hud upplevs som mycket friskare än en torr och fnasig, och bidrar till en härlig känsla av välbefinnande och fräschhet.

Först, få fart på blodcirkulationen. Inte nog med att du får mer energi, muskler och alert hjärna, du får också en pigg och fin glöd på kinderna. När din kropp mår bra och kan utvecklas mår du också bra!
Fortsätt sedan i samma anda i duschen efter din pulshöjande aktivitet. En rivig kroppsskrubb ökar din blodcirkulation ytterligare, samtidigt som du får bort döda och torra hudceller. Att duscha kallt (eller i alla fall mindre varmt än du brukar) är också en effektiv blodcirkulationshöjare. Sist, men absolut inte minst, avsluta med en mjukgörande body lotion som lön för ditt hårda arbete. Clarins nya Body Fit både återfuktar och har en uppstramande effekt på din hud, bland annat med hjälp av kvitten, baccharis, hästkastanj och extrakt av celosia. Aktiva ingredienser som både bidrar till bättre blodcirkulation och bearbetar celluliterna.

För Clarins har det alltid varit viktigt att förmedla budskapet om att regelbundet röra på sig och föra en hälsosam livsstil. Men precis lika viktigt är det att du trivs med dig själv och gillar den du är. Att hitta ditt inre välmående med hjälp av en dos frisk luft är enkelt, så snart du hittar din motivation. Att få mjuk och återfuktad hud är också enkelt, tack vare Body Fit. Viktigast av allt är att du känner dig som en ny och friskare människa, med lite lenare och smidigare hud.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
Presenttips

Tips till Morsdag!

Presenter mamma kommer att älska!

Nyhet

James Bond 007 Cologne

Kickstarta dagen med en cool och sofistikerad känsla!

VINNARE

Filorga Sleep & Peel vinnare vid Kicks Beauty Awards 2018

Best Night Care

Vårfräsch makeup med läppar i fokus!

Naturlig fräschör, jämnhet och skydd!

Mascara-duo gör underverk för fransarna!

Naomi Campbell Glam Rouge

Biancas nya favoriter

SENSAI The Silk Shower Cream