Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Fin i juletid

Julig look

 

Julen närmar sig i rask takt och det radas upp tillfällen för att styla dig på. Passa på att skaffa dig själv den bästa looken inför glöggminglet med vänner, julbordet med jobbet eller julfirandet med släkten. Oavsett tillfälle vill du se julig ut, utan att se ut som en juldekoration. Skaffa dig istället en härlig och naturlig look inspirerad av julens höjdpunkter. Nedan har vi valt ut några av våra favoriter för att uppnå just det. Så unna dig en tidig julklapp som garanterar en vackert julig look.



Hugo Boss - Boss The Scent For Her EdP

Denna lyxiga och sensuella parfym är inspirerad av förförelsens konst och en självklar kvinnlig motpart till den manliga doften. Utsökta noter av persikor i honung och blommande fresia i toppen väcker attraktionen. I hjärtat pulserar förtrollande Osmanthus som förför och i basen väcker rostade kakaobönor lusten till liv.



Max Factor - Facefinity Compact Foundation

Facefinity Compact ger dig fördelarna från en ett kompakt puder samtidigt som du får täckning, en sammetslen yta och de återfuktande egenskaperna från en flytande foundation. En perfekt vardagsfoundation som håller sin täckning och lyster hela dagen och skyddar och återfuktar huden med en känsla len som silke.



Clarins - Fix Make-Up

En mist som till som är make-up och hudvård i ett. Spreja över din make-up för att få den att sitta längre och använd den som touch-up under dagen för att ge fukt och fräschör till huden - din hy ser lika vacker ut som då du nyligen lagt den! Den känns aldrig klibbig och har en fräsch doft av ros och grapefrukt.



Max Factor - Glossfinity

Detta vackra och eleganta nagellack har en specialdesignad pensel och formula som ger lyxig glans och ett riktigt jämnt resultat i upp till 7 dagar, utan att spricka eller flagna. Här i den juliga färgen 85 Cerise.



Lacoste - Lacoste L.12.12 Noir EdT

Inspirerad av ett av världens mest kända klädesplagg, Lacoste pikétröja, är Lacoste L.12.12 Noir är en intensiv, maskulin och uppfriskande doft med en varm och sensuell avslutning. Med doftnoter av bland annat röda bär, basilika och magnolia som möter mörk choklad basen är doften själva sinnebilden av övergången från dag till natt.



Max Factor - Excess Intensity Longwear Eyeliner

Skapa intensiva looks med denna härliga eyeliner som lätt glider på ditt ögonlock för intensiv färg som håller! Denna penna behöver du endast skruva upp för fantastisk pennliknande precision varje gång. Den är vattenfast ger intensiv färg som håller i upp till 12 timmar!

 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer