Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Presenttips

Hylla mamma

 

Sista söndagen i maj firar vi mors dag, dagen vi tar tillfället i akt att visa våra älskade mammor extra mycket uppskattning. Även om den bästa presenten i många fall kan vara ett besök vill vi ofta ge våra mödrar något extra för att visa vår uppskattning. Blommor eller choklad är klassiskt men lyxiga skönhetsprodukter gör våra mammor garanterat glada. Här hittar du omsorgsfullt utvalda tips på perfekta mors dag-presenter.



Sensai - The Silk Body Emulsion

Lyxig Body Emulsion, inspirerad av känslan av silke mot hud. Den oemotståndligt mjuka konsistensen sveper in i huden och gör den silkeslen. En frisk, orientalisk doft väcker dina sinnen till liv med sprudlande violblad som utvecklar sig i vita blommor för att avrundas med sensuell ambra.



Max Factor - Colour Elixir Matte Lipstick

Matt läppstift med fuktgivande och mjukgörande formula för vackert glamourösa läppar. Speciellt framtagen för att vårda dina läppar och samtidigt ge dem en sofistikerad och matt finish med en sammetslen känsla.



Clarins - Daily Energizer Lovely Lip Balm

Limiterad nyhet som gör dina läppar härligt mjuka och smickrande rosa. De smarta pigmenten, som reagerar på hudens pH-värde, ger den läpparna en högst personlig färg som håller i upp till åtta timmar samtidigt som olja från sheasmör och ekologiskt kakaosmör återfuktar på djupet.



Max Factor - 2000 Calorie Curl Mascara

Undantaget till regeln. 2000 Calorie Curl Mascaras böjda borste når ända ner till basen och formar till perfekt börja fransar. Den ultra-lätta formulan gör att du kan applicera den om och om igen utan att fransarna tyngs ned.



Clarins - Skin Illusion Blush

En lättanvänd limited edition rouge som snabbt och lätt ger dig en naturligt fräsch look. Den smarta förpackningen ger kinderna en härlig lyster, som om du precis varit ute i friska luften. Formulan är baserad på Skin Illusion-produkternas aktiva ingredienser och är respektfull mot huden.



Lacoste - Pour Femme Légère EdP

Nyheten Pour Femme Légère tillför ny fräschör till den klassiska Pour Femme. Lätta toppnoter skapar en sprudlande och feminin känsla, som övergår i en elegant hjärtnot av jasminknoppar. Den sensuella, sammetslena basnoten med ceder, sandelträ och mysk är samma som i originalet.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion