Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

BOSS The Scent Parfum Edition

 

BOSS Parfums presenterar BOSS THE SCENT Parfum Edition For Him & Her – två förföriska nya dofter som representerar HUGO BOSS moderna och tidlösa estetiska uttryck. Från sinnenas första uppvaknande till upptäckten av dolda djup avslöjar dessa två skickligt framställda dofter sin otroliga kraft ju närmare du kommer.

BOSS THE SCENT Parfum Edition For Him & Her kännetecknas av förföriska doftnoter som förstärks ytterligare av några av parfymvärldens mest dyrbara naturliga ingredienser. De lyxiga och sensuella dofterna skapar en ömsesidig attraktion mellan BOSS-mannen och BOSS-kvinnan i takt med att deras komplexitet och kraft blir allt mer framträdande.

“Två förföriska nya dofter som representerar HUGO BOSS moderna och tidlösa estetiska uttryck”

BOSS THE SCENT PARFUM EDITION FOR HIM

THE SCENT Parfum Edition For Him är en mörk och kraftfull doft som hyllar hantverket när det är som bäst. Doften öppnar upp med friska, kryddiga noter av ingefära som tillför stimulerande energi. I hjärtnoten kombineras afrodisiakisk maninkafrukt från Sydafrika med irisrot, vilket ger en utsökt elegans och får doftnoterna att smälta samman. Extraktet från irisroten är känt för sina förföriska egenskaper, vilket gör den till en av de mest eftertraktade parfymingredienserna i världen.

I basen ger patchouli en känsla av lyx, som i kombination med läder skapar en intensiv och rökig träighet som tillför värme och mystik. Tillsammans lyfter dessa noter fram de mörkare dragen hos maninkafrukten och tar doftens förföriskhet till en ny nivå.

 

BOSS THE SCENT PARFUM EDITION FOR HER

THE SCENT Parfum Edition For Her är en lyxig, sofistikerad doft som bjuder in BOSS-kvinnan att delta i förförelsens spel. Den söta, sensuella doften öppnar med fruktiga noter av honungslen persika och skapar en omedelbar attraktion hos alla som bäraren riktar blicken mot. Den djupa och sensuella hjärtnoten utgörs av förförisk osmanthus absolute, en sällsynt råvara som lyfter fram den dolda, mörka sidan hos osmanthusblomman. Samtidigt förstärker cistus absolute doften av rostade kakaobönor i basen, vilket ger en sensuell balsamisk twist som utstrålar varm elegans.

Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion