Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

Hugo Boss The Scent For her

 

Gör dig redo att bli trollbunden av BOSS THE SCENT for her – en ny förförisk doft för kvinnor från BOSS Parfums. Denna lyxiga och sensuella parfym är inspirerad av förförelsens konst och det oemotståndliga i att komma närmare. Den är en självklar kvinnlig motpart till den manliga doften, utformad för att locka fram en oemotståndlig, förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den.

INSPIRATIONEN:

Först kom herrdoften BOSS THE SCENT, charmig förförelse ur ett manligt perspektiv. Nu har modehuset, efter artistic director Jason Wus kreativa vision, förverkligat BOSS-kvinnan för BOSS Womenswear i BOSS THE SCENT for her – en kraftfull och samtidigt mycket feminin doft.
Inspirationen kommer från Hugo Boss välkända manschettknappar och återspeglar Jason Wus förhållningssätt till BOSS Womenswear – och idén om att bara genom att vrida på spännet kan de manliga och kvinnliga världarna smälta samman.

– Det finns något otroligt kraftfullt och naturligt förföriskt med en kvinna som är klädd i herrkläder, något som bara förstärker hennes kvinnlighet. Det är tanken bakom den här doften, som har kraften och styrkan hos herrdoften, men även en feminin känslighet. Det är som om de spelar ett spel på samma villkor – man mot kvinna där båda har något att bidra med, förklarar Jason Wu.

I alla aspekter av doftens utveckling har Jason Wu försökt fånga det manliga och det kvinnliga sida vid sida. Flaskans eleganta, sofistikerade linjer kulminerar i en vacker juvel, med en kork inspirerad av manschettknappar, samtidigt som kontrasterande nyanser av rosa champagne inbjuder till en närmare titt.

“En ny förförisk doft för kvinnor från BOSS Parfums”

DOFTEN

BOSS THE SCENT for her utstrålar exklusiv, kvinnlig elegans, värme och dragningskraft som stadigt ökar i intensitet och berättar en historia om förförelse – från attraktion till förförelse och slutligen beroende, med en oemotståndligt kraftfull kombination av ingredienser. Doften återspeglar det förföriska samspelet mellan två huvudpersoner som dras allt närmare varandra; den inleds med en första attraktion och utvecklas gradvis till en sensuell bas med en uppenbar attraktionskraft.

Attraktion:
Honungslen persika och fresia i toppnoterna möter en oemotståndlig kombination som engagerar och attraherar de båda huvudpersonerna med en elegant men ändå lätt och skör lockelse, vilket får honom att vilja upptäcka mer.

Förförelse:
Ju närmare varandra de kommer, desto mer framträdande blir de varma och sofistikerade hjärtnoterna från den orientaliska blomman osmanthus – och den dolda, underliggande kraften. Den till en början lätta, sköra dragningskraften utvecklas till en mörkare, berusande känsla. Detta är den katalysator som driver den inneboende förföriska kraften hos doften.

Beroende:
Inlåst och utan motståndskraft: doften släpper loss en oemotståndlig basnot av rostad kakao som ger en beroendeframkallande boost och väcker sinnena ytterligare. Doften utstrålar intensitet och mystik och uttrycker den otvetydiga kemi som får både kvinnan som bär den och mannen som hon förför att ge efter för kraften hos BOSS THE SCENT for her.

 


Ansiktena:
Anna Ewers och Theo James förkroppsligar BOSS-kvinnan och -mannen i den nya BOSS THE SCENTkampanjen. Tyska modellen Anna Ewers fångar den dubbla estetiken hos BOSS-kvinnan perfekt – stark men ändå sensuell, med förmåga att fascinera vart hon än går.
Hon är den ultimata förförerskan. Hennes manliga motpart, brittiske skådespelaren Theo James, personifierar den förföriska sidan hos BOSS-mannen: lika säker i sin fysiska närvaro som han är omedveten om sin naturliga dragningskraft. Den här kombinationen gör honom oemotståndlig.

Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards