Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

HUGO BOSS Lanserar HUGO ICED

 

Inspirerad av arvet från HUGO Man, en klassisk doft för banbrytande pionjärer som vill leva sina drömmar, lanseras nu HUGO ICED.
En ny, kraftfull doft som ska uppmuntra millenniegenerationen att se nya möjligheter varje dag.

HUGO ICED är den ultimata fusionen av uppfriskande, svalkande ingredienser som får bäraren att oförskräckt kasta sig ut i en värld fylld av äventyr.
Den erbjuder obegränsade möjligheter till inspirerande och livsförändrande upplevelser, samtidigt som den lyfter fram HUGOs djärva och kaxiga karaktär.

“Uppfriskande energi för att fånga dagen ”

HUGO ICED sätter ribban högt och öppnar upp med pigga, friska toppnoter av iskall mint som väcker och ger energi till både kropp och sinne i en explosion av svalkande fräschör.
Denna rena, krispiga öppning skapar ett tydligt fokus, vilket i sin tur ger mod, styrka och beslutsamhet för att tackla dagens utmaningar och ta vara på alla möjligheter.

 

Den dynamiska, mångfacetterade doften fortsätter att ingjuta självförtroende hos bäraren ju mer den utvecklas.

En iskall, frostig effekt skapas genom samspelet mellan de uppfriskande toppnoterna och den innovativa hjärtnoten av vilt te, en kraftfull och exotisk ingrediens som lekfullt kombinerar enbär och pomerans.

Dessa oemotståndligt sprudlande doftnoter ger ett intryck av djärv kaxighet, vilket ger en extra boost av självförtroende och framhäver den unika karaktären hos HUGO Man.

Den djupa och intensiva basnoten har en maskulin doft av vild vetiver, vilket förstärker den svalkande effekten och ger en upplyftande känsla av lugn. Denna energiska och innovativa ingrediens förankrar doften ytterligare och ger ett fräscht och dynamiskt intryck.

Varje sprayning ger en rejäl boost av självförtroende som får bäraren att stanna upp och tänka "idag gäller det, nu kör vi": #YourTimeIsNow.

Toppnot: Iskall mint
Hjärtnot: Vilt te
Basnot: Vetiver



Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards