Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

Gucci Guilty Absolute

 

Dofterna förmedlar det frigjorda budskapet #GuiltyNotGuilty: en känsla av att känna sig fullständigt fri. Denna revolution har gett upphov till en ny doft. Gucci presenterar nu Gucci Guilty Absolute – en modern form av självuttryck som bryter mot sociala normer och förväntningar.
Den är skapad för män som definierar sin egen maskulinitet och helt frankt hävdar att det inte finns någon absolut formel för hur en man ska vara.

Denna innovativa, manliga trädoft är resultatet av ett samarbete mellan Guccis creative director Alessandro Michele och mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Guilty Absolute fångar essensen hos de frigjorda män den är skapad för.
Morillas och Michele har samma inställning till sitt hantverk: en orubblig, passionerad kreativitet som bryter mot traditionella normer inom parfym- och modevärlden.

Precis som i Alessandro Micheles klädkollektioner förmedlar doften flera olika budskap. Lädernoterna är en hyllning till det ultimata Gucci-materialet, medan flaskan har hämtat inspiration från eleganta herrsalonger, med strukturer och färger som andas konjak och cigarr.

DOFTEN

Gucci Guilty Absolute bär tydliga spår av Alberto Morillas konstnärliga fingertoppskänsla. Den sticker ut i kategorin klassiskt manliga trädofter, genom att bryta mönstret för hur dessa dofter traditionellt sett är uppbyggda. Mästerparfymören har skapat en komposition, vars struktur förblir oförändrad från det att man applicerar doften på huden.

Hemligheten är två unika huvudnoter: lädernoten Woodleather™, som hyllar modehusets bakgrund inom lädertillverkning, och tränoten Goldenwood™, som är ett nytt, naturligt extrakt från den majestätiska nutkacypressen. Det var vid ett besök i Royal Botanical Gardens arkiv som Alberto Morillas upptäckte ingredienserna i en antik glaskupa, och skapade där efter dessa nya doftnoter exklusivt för Gucci Guilty Absolute.

Resultatet är en doft med torra, djupa och komplexa tränoter, i kombination med varma, traditionella tränoter och fylliga bärnstensnoter från nutkacypressen. Doftens komposition förstärks av tre olika patchoulioljor, som bidrar med mörk sötma och jordighet, samt vetiver, med en frisk och jordig doft av trä.

 

FLASKAN

Flaskans design är inspirerad av maskulina ritualer och traditioner, med strukturer och färger som andas konjak och cigarr. Den storsäljande originaldoften Gucci Guiltys mjuka linjer går igen även i Guilty Absolute-flaskan. Innehållet har en fyllig, konjaksbrun färg och flaskan toppas av en blank, svart kork. Den tobaksbruna ytterförpackningen är prydd med den klassiska GG-logon i svart.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
Presenttips

Tips till Morsdag!

Presenter mamma kommer att älska!

Nyhet

James Bond 007 Cologne

Kickstarta dagen med en cool och sofistikerad känsla!

VINNARE

Filorga Sleep & Peel vinnare vid Kicks Beauty Awards 2018

Best Night Care

Vårfräsch makeup med läppar i fokus!

Naturlig fräschör, jämnhet och skydd!

Mascara-duo gör underverk för fransarna!

Naomi Campbell Glam Rouge

Biancas nya favoriter

SENSAI The Silk Shower Cream