Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
GOD JUL FRÅN FILORGA

Grunden till all skönhet - Din hy!

 

Hur väl tar du hand om din hy? Huden är vårt största organ och ska stå emot väder, vind och tidens påverkan. Din hälsa och ditt välmående återspeglas i din hud, ta hand om den på samma sätt som du tar hand om din hälsa. Upptäck FILORGA! Som andra största hudvårdsvarumärke i Frankrike har Filorga på kort tid även tagit Sverige med storm.

Allt började 1978 med en fransk läkare inom estetisk medicin vid namn Michel Tordjman. Med en stor fascination och passion för cellbiologi grundade han FILORGA. I över 35 år har Filorgas högpresterande medicinska anti-ageing lösningar använts av ledande estetiska kirurger och läkare i över 60 länder.

År 2007 upptäcktes den patenterade kronosfären av Frankrikes vetenskapliga forskningsmyndighet (CNRS), som möjliggjorde ett sätt för den aktiva ingrediensen NCTF® att penetrera djupt ner i huden utan injektionsbehandling. Tack vare kronosfärer och medicinsk forskning kan NCTF® och Hyaluronsyra penetrera huden utan nålar. Resultatet blev FILORGA MEDI-COSMETIQUE®, hudvårdsprodukter med effektiva anti-ageing lösningar som innehåller samma ingredienser och i vissa produkter, även samma koncentration som används inom den estetiska medicinen.

Idag är FILORGA en världsledande leverantör av anti-ageing produkter för både professionellt bruk och för allmänheten. Med den senaste tekniken och moderna forskningslaboratorium utvecklar och skapar FILORGA ständigt nya produkter för att möta och skräddarsy konsumenternas framtida behov. Deras produkter fungerar utmärkt till både kvinnor och män.

Önska din hy en god- och välmående jul med några av FILORGAs professionella produkter.

“Beauty is an art, we made it a science”

NCTF-REVERSE förbättrar din hy avsevärt & rynkor minimeras.

Idag är FILORGA en världsledande leverantör av anti-aging produkter för både professionellt bruk och för allmänheten. Med den senaste tekniken i deras moderna forskningslaboratorium utvecklar och skapar FILORGA ständigt nya produkter för att möta och skräddarsy konsumenternas framtida behov. Deras produkter fungerar utmärkt till både kvinnor och män.

Önska din hy en god- och välmående jul med några av FILORGAs professionella produkter.

Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

CLARINS passerade 100 miljoner i omsättning

En dröm blev sann.

Nyhet

HUGO Urban Journey

Upptäck det oväntade!

Nyhet

Escada Sorbetto Rosso

En frisk sommarsorbet

Grunden till all skönhet - Din hy!

Ring, klocka, ring! Fira in det nya året med Clarins och vinterns mest festfina makeup

Så mycket mer än bara en concealer

Multismart makeup när den är som bäst

Joakim Johnsson

BOSS The Scent Intense for Her & Him