Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
5 tips för en solkysst hud

Ger garanterat inga rynkor

 

Vad ska du tänka på vid applicering? Hur får man till den bästa färgen? Vilka produkter levererar? Brun-utan-sol funkar perfekt året om, justera själv vilken nyans du vill ha. Följ denna 5-stegs-guide för bästa resultat!

1. Peeling
Skrubba eller torrborsta i cirkulerande rörelser. Detta är a och o för att ta bort döda hudceller och få ett jämnt färgresultat. Gör gärna din peeling till en rutin två-tre gånger i veckan för att få en riktigt fin och jämn hud med glow. Skölj alltid med ljummet vatten efter torrborstning eller skrubbpeeling. Det finns även peeling i bodylotionformat som peelar med hjälp av syra för den känsligare huden.

2. Återfukta
Se till att ha en återfuktad hud. Speciellt de lite torrare partierna som fötter, knän, händer och armbågar. Din hy kommer att må bra och är ett måste för att undvika fläckar och ränder från din brun-utan-sol.

“A tan is the best accessory for any outfit!”

3. Välj variant & applicera
Kräm-, lotion-, mousse- eller sprayform? Gradvis eller omedelbar färg? Hitta din variant av brun-utan-sol som du är bekväm med. Testa dig fram! När det är dags att applicera, tänk på att ta av ringar och andra smycken för att undvika missfärgade fläckar.
En idé är även att använda en handske, vilket gör det lättare att få till ett jämt resultat. Dra alltid handsken från handlederna/anklarna och uppåt. Tänk på att din hy bara kan ta emot en liten mäng i taget, applicera hellre flera små mängder än en stor klick.

4. Sista touchen
Kontrollera att du inte glömt smörja in halsen, öronen eller något annat område. Torka av dina handflator. Vänta gärna ca 20 minuter innan du klär på dig, då brun-utan-sol lätt kan missfärga plagg. Satsa på lösa, mörkare plagg samma dag.

5. Ansiktet
Använd en brun-utan-sol produkt anpassad för ansiktet för att undvika eventuella orenheter och för att få bäst resultat. Områden som ögonbrynen och hårfästet kan med fördel smörjas in med lite vaselin eller väldigt fet kräm för att minska risken för fula fläckar.

Vi älskar brun-utan-sol, precis som vår hy. Här listar vi våra favoriter:
- Delicious Self-Tanning Cream
- Liquid Bronze Self Tanning
- Instant Smooth Self Tanning
- Men Tanning Booster
- Radiance-Plus Golden Glow Booster For Face
- Radiance-Plus Golden Glow Booster Body
- Self Tanning Instant Gel
- Self Tanning Milky-Lotion

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
NYHET

SENSAI The Silk Shower Cream

Gör kroppen fräsch, återfuktad och silkeslen

VINNARE

Våra VINNARE vid Swedish Beauty Awards

Se våra vinnare

NYHET

HERMÈS Eau de citron noir

En dag o natt-cologne

Vårstäda din necessär!

Jenna Courtin-Clarins avslöjar: ”Det här är mina favoritprodukter!”

Grundaren av Sally Hansen

Ge din hud en mjukare och fastare känsla.

En ikonprodukt som du absolut inte får missa!

Colour Elixir Lip Cushion