Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Ge ansiktet en vårdande nattkur

 

Addera en olja till din hudvårdsrutin för att ge den torrare höst- och vinterhuden en extra fuktboost.

Vad sägs om att möta hösten med en mjuk hud? Den kalla säsongen behöver inte lämna lika oundvikliga som torra och blossande spår i ditt ansikte, tvärtom! Med hjälp av några droppar av våra bästsäljande ansiktsoljor under din vanliga nattcrème håller du fnasig och stramande hud på välbehövligt avstånd. Clarins erbjuder tre balanserade och återfuktande ansiktsoljor, baserade på naturliga växtextrakt och som enkla att skräddarsy efter just din huds behov.

Normal hudtyp: Blue Orchid Face Tratment Oil är ett bra val för den normala huden och har en lugnande effekt på uttorkade partier. Innehåller olja från blå vanda, patchouli och hasselnöt.

Kombinerad/fet hudtyp: Lotus Face Treatment Oil passar bra för den kombinerade och/eller feta huden. Den renar huden, minimerar porerna och motverkar uttorkning. Innehåller oljor från rosmarin, stinknäva och salvia (eller kamomill som tillval).

Extra torr hudtyp: Santal Face Treatment Oil är en skön behandling för den extra torra huden. Innehåller oljor från sandelträ, kardemumma, hasselnöt och lavendel som både verkar stärkande och lugnande.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
5 tips för en solkysst hud

Ger garanterat inga rynkor

Det stavas BRUN UTAN SOL. Vi guidar dig i 5 steg här!

NYHET

Max Factor - Miracle Glow DUO

Naturlig lyster eller dramatisk glöd!

Clarins

SOS Primers

Vårnyheter i pastellfärger från Clarins!

TWILLY D’HERMÈS LE BAIN

Adidas lanserar ny antiperspirant – ADIPOWER

Lacoste Pour Femme Intense EdP

Våra Nomineringar till Swedish Beauty Awards

Sally Hansen Color Therapy

Kvinnlig Kraft Genom Hela Livet!