Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Ge ansiktet en vårdande nattkur

 

Addera en olja till din hudvårdsrutin för att ge den torrare höst- och vinterhuden en extra fuktboost.

Vad sägs om att möta hösten med en mjuk hud? Den kalla säsongen behöver inte lämna lika oundvikliga som torra och blossande spår i ditt ansikte, tvärtom! Med hjälp av några droppar av våra bästsäljande ansiktsoljor under din vanliga nattcrème håller du fnasig och stramande hud på välbehövligt avstånd. Clarins erbjuder tre balanserade och återfuktande ansiktsoljor, baserade på naturliga växtextrakt och som enkla att skräddarsy efter just din huds behov.

Normal hudtyp: Blue Orchid Face Tratment Oil är ett bra val för den normala huden och har en lugnande effekt på uttorkade partier. Innehåller olja från blå vanda, patchouli och hasselnöt.

Kombinerad/fet hudtyp: Lotus Face Treatment Oil passar bra för den kombinerade och/eller feta huden. Den renar huden, minimerar porerna och motverkar uttorkning. Innehåller oljor från rosmarin, stinknäva och salvia (eller kamomill som tillval).

Extra torr hudtyp: Santal Face Treatment Oil är en skön behandling för den extra torra huden. Innehåller oljor från sandelträ, kardemumma, hasselnöt och lavendel som både verkar stärkande och lugnande.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED