Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
CLARINS.

Få din jul att skimra med lyxiga skönhetsklappar från Clarins!

 

I december vill vi fira våra nära och kära med lika vackra som personliga julklappar. Har du svårt att hitta den perfekta julgåvan? Skäm bort dina närmaste (eller varför inte dig själv?) med en härlig julbox signerad Clarins.

Våra lyxiga julboxar är fulla med lika populära som sinnliga kroppsprodukter, ämnade att skänka både lugn och välbefinnande (liksom välbehövlig fukt!) till både kvinnor och män. Varje julbox innehåller också en vacker necessär, en omtänksam bonuspresent som räcker längre. Kort sagt, med en lyxig julbox under julgranen blir årets mest magiska högtid en garanterad succé.

En härlig julklapp som vi är lite extra stolta över är Double Serum Collection, en lyxig trio som innehåller några av våra absoluta favoritprodukter. Eller vad sägs om till exempel bästsäljande Double Serum i en extra stor förpackning? Double Serum är Clarins världsunika och bästsäljande två-i-ett-serum, berikad med över tjugo olika aktiva ingredienser hämtade direkt från växtriket. En nyckelingrediens är gurkmeja, vilken hjälper hudens celler att kommunicera bättre och därmed hålla huden ungdomligare längre. Huden känns slätare och fastare och med mindre ålderstecken. En annan fin klapp i Double Serum Collection är vår lika ikoniska som populära Beauty Flash Balm, en unik produkt som både ger ditt ansikte en uppiggande glad och välbehövlig fukt. Använd som lystergivande crème under din makeup eller som en fuktmask några gånger i veckan. I Double Serum Collection finns också Clarins bästsäljande Gentle Refiner Exfoliating Cream, en lugnande och mild ansiktspeeling som tar bort döda hudceller utan att orsaka irritationer. Din hud blir omedelbart mjukare och klarare.

God Jul önskar Clarins!

Psst! Double Serum Collection kommer i en lyxig necessär i off-white med brons och ljust guld och innehåller Double Serum Jumbo 50 ml, Beauty Flash Balm 15 ml och Gentle Refiner Exfoliating Cream 15 ml.

 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer