Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Den perfekta hudvårdsrutinen i fem enkla steg!

 

Rengöring, fukt och skydd är de bästa knepen för en vacker och välmående hud. Håll din hud på topp genom att regelbundet skämma bort den med återfuktande och balanserande ansiktsmasker.

1. Rengöring
Börja med att rengöra ditt ansikte med Gentle Foaming Cleanser. Den tvättar bort smuts och förbereder huden inför dagen. På kvällen tar den skonsamt bort din makeup.

2. Koncentrerad vård
Smörj in ansiktet och halsen med ett ansiktsserum. Serum har mer koncentrerade och aktiva ingredienser än ansiktscrèmer och kan därför ge mer effektiv vård. Vår prisvinnande Double Serum motverkar ålderstecken och återfuktar din hud.

3. Fuktbomba
Nu är det dags för fukt. Välj en ansiktscrème som både ger fukt och innehåller SPF. Solen ger färg året om, även om strålarna avtar i kraft under de kallare månaderna. Multi-Active Day SPF 20 är ett bra val, den innehåller dessutom Clarins unika skydd mot fria radikaler som bryter ner din huds skyddsbarriär. Byt ut din dagcrème mot en lite fetare och mer återuppbyggande nattcrème när det är dags att sova, som Super Restorative Night.

4. Fin blick
Smörj in området runt ögonen med Multi-Active Eye, som motverkar fina linjer, svullnader och mörka ringar under ögonen. Dutta försiktigt in crèmen och var noga med att du bara applicerar längs med nedre fransraden. Créme på ögonlocken kan innebära att dina ögon känns klibbiga och att din ögonmakeup håller sämre.

5. Tillför extra glöd
För extra lyster i huden på morgonen, applicera Beauty Flash Balm längs med kindbenen (eller över hela ansiktet, om du föredrar det). Din hud får både en fin glöd och välbehövlig fukt.

Extra omsorg
Ditt ansikte mår och ser extra bra ut om du en eller två gånger i veckan skämmer bort det med en uppiggande peeling. Skäm sedan bort huden med en fuktgivande ansiktsmask.

1. Ren hud
Innan du börjar peela måste ditt ansikte vara helt rent för bästa effekt. Börja med att rengöra huden fri från makeup och smuts med en rengöringsprodukt.

2. Skrubba loss
Dags att peela huden fri från torra hudceller, som täpper till porerna och motverkar att dina hudvårdsprodukter kan tränga ner och arbeta på djupet. Gentle Peeling Smooth Away Cream rengör varsamt och tar fram fin lyster. Tips! Har du extra känslig hy, peela huden medan den är fuktig.

3. Maska dig!
Dags att applicera en välgörande ansiktsmask. Clarins erbjuder flera olika ansiktsmasker som både ger fukt, verkar uppstramande och ger ny energi till huden. Hösten stora nyhet är vår trio av SOS-masker Pure, Comfort och Hydra, vilka alla innehåller aktiva plantextrakt. Mjukgörande SOS Comfort innehåller mangosmör och mangoolja, som tillför fukt på djupet.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED