Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

    David Beckham Respect

 

DAVID BECKHAM RESPECT är en modern och elegant doft som bygger på träiga, jordiga noter av vetiver*. Vetiverolja utvinns från det tropiska gräsets rötter och har en utpräglad rökig doft som utstrålar manlighet.

Respekt är något som värderas högt av många människor. Oavsett om det gäller vänner, familjemedlemmar, kollegor eller dig själv, är respekt grundläggande för definitionen av en bra människa, och detta är ett centralt budskap i David Beckhams nya doft.

Så här säger David själv: – Jag är väldigt exalterad över att få lansera min nya doft. Den blev precis som jag ville. Namnet är förhoppningsvis något som alla kan relatera till och tolka på sitt eget sätt. RESPECT är en modern och aromatisk doft i en stilren och elegant flaska.

“en fyllig, mångfacetterad doft som fångar känslan av att befinna sig i skogen en vacker höstdag”

DOFTEN

RESPECT är en modern och elegant doft som bygger på träiga, jordiga noter av vetiver. Vetiverolja utvinns från det tropiska gräsets rötter och har en utpräglad rökig doft som utstrålar manlighet. Vetiver är en härdig växt med ett starkt rotsystem som bidrar till att förhindra erosion och översvämning i tropiska klimat. Vetivergräset som används i RESPECT är ansvarsfullt skördat på Haiti och miljöcertifierat enligt ECOCERT, vilket är helt i linje med doftens koncept.
David Beckhams parfymhus hjälper de haitiska producenterna att utveckla ekologiska metoder som bevarar den exklusiva ingrediensens unika kvalitet, vilket samtidigt bidrar till en bättre levnadsstandard för lokalbefolkningen.

RESPECT, som har skapats av den kända parfymören Nathalie Lorson, har en fyllig, mångfacetterad doft som fångar känslan av att befinna sig i skogen en vacker höstdag. Den är full av kontraster och öppnar upp med en fräsch kombination av frisk grapefrukt och saftig vattenmelon, med en eldig touch av rosépeppar för en omedelbar upplyftande känsla. Hjärtnoten är ren och aromatisk tack vare den uppfriskande blandningen av basilika och lavendel, som toppas med kryddiga inslag av kardemumma.
Basen är djup och maskulin, med kraftfulla tränoter präglade av värmen från vetiver, intensiteten från patchouli och den djupa doften av mossa. RESPECT ger ett djärvt och självsäkert intryck och är en unik, modern doft för en äkta gentleman.

 

TOPPNOTER:
Grapefrukt, vattenmelon, rosépeppar

HJÄRTNOTER:
Kardemumma, lavendel, basilika

BASNOTER:
Vetiver, patchouli, mossa

Rekommenderat
CLARINS

Serum för sommarfräschör

Fräsch lyster och naturlig, jämn hy hör sommaren till.

TIPS

Bästa Tipsen Inför Bröllopet

Samarbete med Eleven

Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

För en hållbar och fulländad look

Must-have i sommarnecessären

BUS-favorit med härlig textur

Guide: Solskydd som passar dig

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

BOSS BOTTLED UNITED